(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=00109&sn=568801

唔係太明

會好似on咁出活動同netf機
買日版個dlc係唔係要用日本psn黎入?
入左之後可唔可以用香港psn黎玩?

日版dlc要用日psn

香港psn玩唔玩到就唔sure,我只係試過水game玩行dlc玩唔到

唔互通
預得玩dlc就跟返個版本買

但如果日版game,再用日psn dl 左日版dlc,再用港psn玩,load 唔load到個dlc呢

記憶中又好似得

得,你部機LOGIN晒港日兩個PSN同埋設定埋做常用PS4咁就兩個ACCOUNT都有DLC既使用權

姐係如果會買後面d dlc機就一定要用日psn+日版game?? 第一次玩ps4 game (連機都未買) 完全聽唔明你地講咩
想買中文版,但驚日文版唔互通,驚D FD買左日文版連唔到...

其實係咪連唔到?
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=00109&sn=568801

唔係太明

the o,zeta,mk2果一堆 援攻計彈數

大哥,超兵,g死系列 好似wingzero,epyon,nu 一開就會倒數,完左要等佢回返100%

唔係太明

the o,zeta,mk2果一堆 援攻計彈數

大哥,超兵,g死系列 好似wingzero,epyon,nu 一開就會倒數,完左要等佢回返100%

點解果堆舊機無晒計彈數援攻 應該係怕果堆機 配合今集援助 會勁過頭
想買中文版,但驚日文版唔互通,驚D FD買左日文版連唔到...

其實係咪連唔到?

要一早講好 一齊買中文
真係會有雙打DLC買咩... 加錢無所謂呀我 我想要返雙打咋

其實係咪連唔到?

要一早講好 一齊買中文

中文版定日文版多人玩,唔同server?

其實係咪連唔到?

要一早講好 一齊買中文

中文版定日文版多人玩,唔同server?

真係唔知
我提下上面個巴打如果想同friend玩 要講定買咩版姐
機體list又更新左,點解仲係冇g,x,00,seed destiny,exa
機體list又更新左,點解仲係冇g,x,00,seed destiny,exa

好多部都係出第二隻色
咁買日版定港版好
咁買日版定港版好

同問
都係個句,之前測試無分ser
但唔知真係出個陣會唔會分ser
同fd玩就約好買咩版
另外港日另一個唔同就係dlc機體推出日期/甚至版權問題唔出
本身同左個fd share 常用acc
咁咪用冇得買日版
本身同左個fd share 常用acc
咁咪用冇得買日版

同你一樣
同fd玩就約好買咩版

但最熱門主角機應該會有掛
同fd玩就約好買咩版

我怕出嘅ver/先後次序唔同搞到連唔到

之後玩dying light 我美版fd行版,唔同ver連唔到
笨大真係夠膽死正game出咁少機
又要俾佢屈
笨大真係夠膽死正game出咁少機
又要俾佢屈

重有成個月
應該重有update掛

冇g gundam系列我不能接受
今集好似好多300神機 500機好似冇乜優勢
唔出multiplayer講乜柒都無用
同fd玩就約好買咩版

我怕出嘅ver/先後次序唔同搞到連唔到

之後玩dying light 我美版fd行版,唔同ver連唔到

中文算啦 未驚過
有冇人知數位板幾時有得預購?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞