(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
f91上左神枱
仲好用過fb個陣

多左咩兵器?

將fb開左生物電腦之後d技整合左
整體性能順左好多

有機會可以一試

The o 好on9 個ab 變左黑獅個ab

del左 雅典娜機既屈機support
無架啦,變廢機

Btw V2好廚
臨完個陣最後都忍唔住試左舖
有冇人覺得唔好玩想放ps4

PS4又唔係得呢隻game

正解

正解

d連技好唔爽
打3-4下就要停
槍又射得勁慢
話說想問HORI街機制邊度有得買呀
好似周圍都無晒貨

幾個星期前收左個2手水貨靜音都要650

信和無咩? 早一個月重見有好多$990

有隻靜音好似1000零

其實想搵e隻
窮學生黎 大果啲制買唔起

我買左哩隻 $338
哩隻好難有貨d舖唔入 賣左一隻就唔返
個人覺得都幾好今晚玩睇下點

我都用緊呢隻
都幾好玩幾順
同埋貪佢夠細

正解

d連技好唔爽
打3-4下就要停
槍又射得勁慢

好似少左cancel
下下要靠step
見到theo咁

靠隊友carry個d
delta plus, 禁斷,紅勇 點算
想問一個問題,個公測版有日版同中韓版,大家係玩邊個 定一樣連同一個SER
岩岩一個鐘都係玩日版,打得4-5場

同一個ser
但傳聞話日版連日本仔會快d
個畫面差到⋯
GB3都好過佢。

我見到起角

似ps3個隻就咁upscale試去
個畫面差到⋯
GB3都好過佢。

我見到起角

似ps3個隻就咁upscale上去
見到theo咁

靠隊友carry個d

靠自己
比人改到不知所謂,仲要係500機
想問一個問題,個公測版有日版同中韓版,大家係玩邊個 定一樣連同一個SER

同一個ser

一定唔係囉,等十分鐘先一場

夠人數4條友開間房爽打
個畫面差到⋯
GB3都好過佢。

我見到起角

似ps3個隻就咁upscale上去

真係breaker 3靚好多
封測冇玩 啱啱第一次玩 暫時覺得好用嘅有MARASAI 雷射大炮 巴巴
見到theo咁

靠隊友carry個d

全部召機武裝del晒啦,轉咗做striker
靠召機搵食既即刻廢晒,eg sazabi 沙漠改
the o個部召機仲要係全game最屈

同一個ser

一定唔係囉,等十分鐘先一場

夠人數4條友開間房爽打

星期六有無團呀

我開玩家對戰場, 但唔識點invite我個frd
frd用search朋友開局果個選項又搵唔到我間房,
明明已經有4, 5 條街外人入左黎玩.

你地頭先都係solo?
真係千其唔好用wifi打online 唔好累大家浪費幾分鐘重新黎過
見到theo咁

靠隊友carry個d

全部召機武裝del晒啦,轉咗做striker
靠召機搵食既即刻廢晒,eg sazabi 沙漠改
the o個部召機仲要係全game最屈

gp02
真係千其唔好用wifi打online 唔好累大家浪費幾分鐘重新黎過

岩岩差唔多間闆房都有1-2個紅線 都唔知點玩

岩岩差唔多間間房都有1-2個紅線 都唔知點玩
話說想問HORI街機制邊度有得買呀
好似周圍都無晒貨

幾個星期前收左個2手水貨靜音都要650

信和無咩? 早一個月重見有好多$990

有隻靜音好似1000零

其實想搵e隻
窮學生黎 大果啲制買唔起

我買左哩隻 $338
哩隻好難有貨d舖唔入 賣左一隻就唔返
個人覺得都幾好今晚玩睇下點

我都用緊呢隻
都幾好玩幾順
同埋貪佢夠細

幾好用 有delay不過我d fd話都有
嚇得得以為隻掣唔掂 唯一唔好係對手無地方挨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞