(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
限定版好似得日文 有冇巴打買?

打算買數位版

買日限
一黎用緊日psn二黎要個先行權

咩先行權

打算買數位版

買日限

咩先行權

好似話可以第一日用晒d dlc定唔知將來會update嘅機

打算買數位版

買日限

咩先行權

官網有講?
any source?

打算買數位版

買日限

咩先行權

官網有講?
any source?

官網咪source
港行得中文?
vs想睇返日文多啲
又唔係睇唔明
港行得中文?
vs想睇返日文多啲
又唔係睇唔明

開個日本account買唔買到

打算買數位版

買日限

咩先行權

官網有講?
any source?

官網咪source

即係之後出嘅DLC唔駛買?

打算買數位版

買日限

咩先行權

官網有講?
any source?

官網咪source

我覺得機體本身唔收錢,收錢既可能係衫,ui,新logo

先行權就好似街機咁,早過人地玩新機

但新衫都係要等正式先買到
想問呢集會唔會好似psv嗰集左cut右cut咁垃圾?

唔會,同ps3隻exvsfb差唔多
不過offline無得雙打

唔該晒 offline無雙打真係

正常都online打架啦

想同朋友一齊玩都唔得
要一人一部ps4

confirm 左?
想同呀哥雙打

暫時係 除非成班友屌到拆天屌到佢加返

日本果邊有冇聲氣

打算買數位版

買日限

咩先行權

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放
之後果d dlc還dlc

咩先行權

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

其實都唔知佢係season pass果種唔洗錢dl
定真係只係純粹俾你早一兩個星期買黎用

btw都訂左日限
$698

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

唔係幾信bamdie唔出dlc

さらに,詳細は不明だが,特典として「ゲーム発売後に配信予定のプレイアブル機体が発売日から先行プレイ可能になるダウンロードコード」も封入されるという。
發售日開始就有得玩嚟緊解禁既機體
而家乜資料都無,有咩機又唔講,個官網廢既

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

唔係幾信bamdie唔出dlc

さらに,詳細は不明だが,特典として「ゲーム発売後に配信予定のプレイアブル機体が発売日から先行プレイ可能になるダウンロードコード」も封入されるという。
發售日開始就有得玩嚟緊解禁既機體
而家乜資料都無,有咩機又唔講,個官網廢既

係,官網垃圾

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

698係邊訂?

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

698係邊訂?

福仁

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

限定版得日文?
Ps store買算
上一次玩係psp 既gvg

咩係season pass

淨係諗住到時買實體/數位版玩咋

點解多左咁多野

官網有講?
any source?

官網咪source

我有d驚笨大玩語言偽街
日期解放果d機還解放

btw都訂左日限
$698

限定版得日文?

暫時係

點解多左咁多野

你冇玩過家用機咩

>Season Pass.
通常指包含後續下載內容預先購買權.
不是說買了就有,還是得等遊戲官方釋出.
從優點觀看一般都會折價過.

即係平d買定之後會出既dlc
但而家唔知隻gundam會係咩形式
真係有season pass?
Gvg個時都無止境機海dlc,笨大條仆街點會咁好心幾百蚊season pass就就手
Gvg個時都無止境機海dlc,笨大條仆街點會咁好心幾百蚊season pass就就手

Season pass包頭十幾部,之後收錢(計劃通

Season pass包頭十幾部,之後收錢(計劃通

bandai真係不意外
shit…無local 2p
希望到時多人屌,令佢加返啦

點解多左咁多野

你冇玩過家用機咩

>Season Pass.
通常指包含後續下載內容預先購買權.
不是說買了就有,還是得等遊戲官方釋出.
從優點觀看一般都會折價過.

即係平d買定之後會出既dlc
但而家唔知隻gundam會係咩形式

情願佢角色衫 ,ui 同bgm dlc收費算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞