(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
我開左個日本ac 但係ps4登入唔到
話不能使用其他玩者的登入ID登入

你要開多一個使用者去login日服ac

搞掂 已dl
有得下載
喺store
有得下載
喺store

中韓文版

搞掂 已dl

唔好意思
想問清楚少少
如果我想玩日SERVER
就買日版GAME
然後開個日本PSN ACC
咁本來PS4 有一個香港PSN,再加埋頭先個日本PSN
PS PLUS 就是但一個ACC 有就得
係咪咁?
港服已出trial 可以dl

其實想搵e隻
窮學生黎 大果啲制買唔起

慳番d錢 用番手制好過

買隻2手 V3SA啦,幾舊水

用呢d不如唔好用

因為平時有打exvsmb,用手制真係完全唔識

買就買大個d啦

窮撚比唔起

到時輸個陣唔好話controller乜乜乜嚟做藉口就得
大掣唔慳得

慳番d錢 用番手制好過

買隻2手 V3SA啦,幾舊水

用呢d不如唔好用

因為平時有打exvsmb,用手制真係完全唔識

買就買大個d啦

窮撚比唔起

到時輸個陣唔好話controller乜乜乜嚟做藉口就得
大掣唔慳得

2百幾個d不如唔好買
用兩下就唔用,呢d真係制做垃圾

(試過好多次買呢d平野結果玩兩下一係唔用一係壞,過一排又要掉)
試玩係咪得網上對戰

今次可以用嘅機體
試玩係咪得網上對戰

請問今晚香港時間幾點開始? 無爬文
PLAYER MATCH
同以往一樣,開房或者入房玩
今次trial只有2v2可以揀,但係正式版有1v1,2v2,3v3三個玩法

CASUAL MATCH
同打fb嘅rank shuffle差唔多,揀完機立即開打,唔使搵房,壞處係唔可以揀你嘅對手係咩回線(成日都係4格橙回,好少6格青回)
正式版有1v1,2v2,3v3,試玩版唔知
請問今晚香港時間幾點開始? 無爬文

2000-2100(GMT+08)
TRIAL BATTLE
闖關模式,有唔同嘅關卡比玩家,今次試玩只有一條線,正式版會有更多(好似係10條)

FREE BATTLE
由於閹割咗分割畫面,變相只可以一個人同cpu玩,樂趣冇咗一半
ULTIMATE BATTLE
同某部分槍game一樣採用打wave嘅玩法,喺遊戲過程當中仲可以用賺取嘅bp升級機體或者回復戰力。
另外,如果揀咗online play,就有機會同其他玩家進行3v3,boss fight等,贏咗可以獲得大量bp,有利於遊戲進行
dl完玩唔到
dl完玩唔到

8點先開ser

呢度30首歌,多bgm少歌就唔提啦
同參戰作品比對過,係冇V同埋TURN A
希望剩番10首有埋V同TA
喜歡聽歌打嘅就買限定版
不過今次見佢有中文版就支持一下
dl完玩唔到

8點先開ser

自膠sorry 無做足功課
想問邊度仲有得落訂?

去開果度截左, 想要名人特典同埋水樽 有冇邊間係信得過?
日版同中文版今次都係同ser??
日版同中文版今次都係同ser??

yes
希望d日本仔開房唔好玩鎖國
話說想問HORI街機制邊度有得買呀
好似周圍都無晒貨

幾個星期前收左個2手水貨靜音都要650

信和無咩? 早一個月重見有好多$990

有隻靜音好似1000零

其實想搵e隻
窮學生黎 大果啲制買唔起

我買左哩隻 $338
哩隻好難有貨d舖唔入 賣左一隻就唔返
個人覺得都幾好今晚玩睇下點

搞掂 已dl

唔好意思
想問清楚少少
如果我想玩日SERVER
就買日版GAME
然後開個日本PSN ACC
咁本來PS4 有一個香港PSN,再加埋頭先個日本PSN
PS PLUS 就是但一個ACC 有就得
係咪咁?

聽返黎既消息係港日同server
你買日版既咪用日版psn dl/買dlc
然後用返香港個psn(當你已經plus左)去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞