(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike

可以
不過dlc要買返日服

dlc買日服用得係港版隻game度?

Dlc跟番服買

所以先話揀版本會有關連到出dlc時間

我總結下玩港版[size=4]有機會/size=4]出現既問題

1. Matching. 隔離2隻港日同ser都係港人易D連港人/搵唔到日本房,反之同理。香港人鍾意速食,長玩既朋友自己考慮

2. DLC. 港版DLC一向慢2拍,自己衡量。

3. Event。隻game講到明會有後續event, 有可能出現獎勵不同既問題

當然,玩港版實方便D,不過穩陣一定係日本, 買預附卡又平

港psn配日版都係連香港人先?

港psn配日版有機會連唔到機

唔會啊 一樣連到 不過應該係當你香港地區
有冇手足同樣係藍店訂左日限
為咗打擊老屎怱開新ac虐新人

有可能會跟返舊版1ac跟1online code

而要跟返地區入code

咁psn點樣一game兩個人玩

而要跟返地區入code

所以應該用唔到夾份玩個方法
屯門藍店同信得過既非藍店都只可訂港版

利寶
我想問呢
點解我玩唔到既
一咁star 就出ok 就出返去個畫面?
要事前登記先有得玩隻體驗版?
我想問呢
點解我玩唔到既
一咁star 就出ok 就出返去個畫面?
要事前登記先有得玩隻體驗版?

逢星期四,六 九點

爬文啦

8點到9點

thank you
咁撚耐都未update dl版個特典係咩
等買

大埔藍店可以訂日版

而要跟返地區入code

所以應該用唔到夾份玩個方法

有既話 應該會出online code單賣

咪玩啦
咩年代仲online code
鐵拳都無左啦
ps4無E枝歌仔唱好耐
開定新post都差唔多 都就1001
咁姐係係咪無分ser,但可以限區
假設日本仔開左限區。無論日版定港版game,用日psn玩就可以入到日本仔開既場?

而dlc就係跟game既版本?

sorry爬文爬到好亂
準備大戰
咁姐係係咪無分ser,但可以限區
假設日本仔開左限區。無論日版定港版game,用日psn玩就可以入到日本仔開既場?

而dlc就係跟game既版本?

sorry爬文爬到好亂
有無人開返個正式post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞