(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
玩番ps3好過啦
無晒啲大路機睇黎到火都黎
日本仔果邊有冇反應

7月6號準時出街買GAME啦
有兩張3000YEN 日服卡唔知買乜好

補多少少買gv算
日本仔果邊有冇反應

7月6號準時出街買GAME啦

如果連堆舊機都擺落dlc真係唔撚買
未買ps4, 買pro 玩佢是否不智

我都諗緊
想問買特典版包唔包埋以後會出既dlc?
https://youtu.be/qa4QTZMDzYk

無人po呢條片既

片尾仲見到有得用藍勇,力奇,gm custom

7月dlc黎架
正 有咁多細機玩 重有Rick Dias
剩係玩過第一代GvG 終於見到有返量產機
想問買特典版包唔包埋以後會出既dlc?

No
日本仔果邊有冇反應

之前睇過 基本上都會買
但普遍都係會mbon為主 gvs為副
GM VS ZAKU
堅得咁多?
神 x 00 果d 都要dlc?

請參考ps3 dlc既量
佢今集改家用機你覺得會唔會真係比你買完隻game唔駛消費,你諗下佢以前都係街機有新作先整舊作移植,各種油水都拎盡
ps3 d dlc如果唔係雜魚機既話都賣得唔錯,如果今集變成主角機係dlc的話已經即時諗到會發生咩事啦

如果DLC係買經典配角/冷門機我會買
好似Z如果係賣漢堡包,ZZ龍飛杜賓狼,0083吉姆Custom,就算SEED-D橙虎都冇問題
好似PS3果集咁
但依家佢狗屎到有機位都唔比屬於正傳既TV版高達
Missing Link呢D外傳又咁有心幫佢出

有心出外傳,不如出sd系

講真 騎士 配音仲在生,騎士五盒lbb都好賣得,又有江湖地位 出佢 仲好過出得幾歲既missing link

size問題? 煩乜野,另外幫騎士諗部專用聖機兵咪搞掂囉,又可以賣多次模型
乜宜家想休閒玩下高達都咁難打街機冇時間練又比人屠 打家用機又要狂課先齊機
乜宜家想休閒玩下高達都咁難打街機冇時間練又比人屠 打家用機又要狂課先齊機

其實肯開口問下人點玩or請教下人
打mbon唔洗花好多時間同錢就上到手
其實有冇人覺得呢集d機好重膠味
d光澤做得仲衰過ps3 fb

推到超光, 搞到同breaker差唔多咁

不嬲都話mbon係暫時做得最靚

將mbon照咁搬落ps4咪算
又要扮到誠意十足咁,個機體list柒到仆街,整撚到好似app game咁要買啲機返嚟,戇撚鳩

咁街機咪冇人玩囉,自私
玩gundam 2000蚊落樓差唔多啦, 總之d 咩咩77 season pass 買曬就無衰

我都諗緊

諗緊買唔買2300個個bundle 順便等埋gundam😖
上網睇啲人用ps4同ps4 pro 玩gvg 啲流暢度都差唔多咁

我都諗緊

諗緊買唔買2300個個bundle 順便等埋gundam😖
上網睇啲人用ps4同ps4 pro 玩gvg 啲流暢度都差唔多咁

與其諗邊部機好 不如諗定個網速好過
就連比你pro 你網速唔掂都唔會有人同你玩
大家訂係咪日水 之前order係港行
睇黎改返日水穩陣d
其實港行同日水會唔會分SER
有D淆底
有破滅魔劍

巴巴托斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞