其實YY Lam好伏

408 回覆
395 Like 34 Dislike
補左兩年 自問中文真係好差
見班中同拜佢為神咁就去左
但結果都係得3

自己跟風 又廢 仲好意思賴人
留名睇人話我護主
上左幾堂summer course即刻覺得無撚用。
幾個fd補咗成年幾都係得3
徐永豪

Same

Tsuitsui有冇改文配套
我閱讀反而好左
listening長期處於3水平
屌,十鳩幾個skill
你叫我點用呀
劉冬
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫,最後攞柒左2。

望完佢哋真係得啖笑,又要屌補習佬又屌中文老師sba俾得低分,明明你面前有個sba40分嘅人攞4你60幾綜合得2根本你本身已經有問題,study leave用十日慢慢睇都夠我攞3

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了

睇下你理解能力幾高成段嘢叫你補完習去溫書,你就覺得人哋係打手

我個point係補佢係冇可能搵得哂

點解個個覺得中文淨係補佢
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫,最後攞柒左2。

望完佢哋真係得啖笑,又要屌補習佬又屌中文老師sba俾得低分,明明你面前有個sba40分嘅人攞4你60幾綜合得2根本你本身已經有問題,study leave用十日慢慢睇都夠我攞3

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了

睇下你理解能力幾高成段嘢叫你補完習去溫書,你就覺得人哋係打手

我個point係補佢係冇可能搵得哂

點解個個覺得中文淨係補佢

你行下自修室就會知點解
2015補左lv2
2016補第二個lv5*
2015補左lv2

徐永豪

Same

Tsuitsui有冇改文配套

有丫
補左yylam,依家渣緊林寶屌緊女
2015補左lv2

佢完全係教錯曬方向
補左yylam,依家渣緊林寶屌緊女

我驚你同佢一齊停牌喎
有上開andrew堂既學生都知佢成日寸丫丫本林場必備厚過黃頁

經濟來講Cliff Yeung 好少少

上得佢堂多驚比佢傳染肺炎

肺炎咁多年

見到佢咳真係驚佢咳出血
補WWLam仲好啦
補WWLam仲好啦

港大中文系嘅達哥
最叻就係俾海量讀物俾你,三千個文言文字叫你背,近千個古今中外例子。淨係背¼,你都唔使考試其他科。補習就係叫你唔使咁勤力都可以攞高分,YY Lam 完全本末倒置

1. 比大量野你 d on9 中學雞覺得好抵補
2. 你讀唔晒係你責任 唔關我事
3. 下年又可以做tip 題皇

算啦 8 成香港學生都係蠢材
由佢比人呃下錢啦

我補phy ken chan 講得好岩
做老師應該教到你明 唔係比大量野你背完佢就算
利申: phy 5** , Chi 4

岩呀。佢派咁多野,一定貼得中
通常啲人補完 好嘅會多謝佢
唔好嘅會怪自己

然後好果啲又唔只係因為補佢而好
通常係本身已經好勁
所以補習一直站係不敗之地
根本就辣殺
通常啲人補完 好嘅會多謝佢
唔好嘅會怪自己

然後好果啲又唔只係因為補佢而好
通常係本身已經好勁
所以補習一直站係不敗之地

最大問題係,有其他更好嘅選擇,點解仲要揀佢
但結果都係得3

留名睇人話我護主

唔係廢先要補咩
但結果都係得3

留名睇人話我護主

唔係廢先要補咩

我嘅意思係補咗兩年都得個三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞