其實YY Lam好伏

408 回覆
395 Like 34 Dislike
徐永豪
條友教篇文《橋》一味話嗰兩個主角搞基
條友有冇文化架
講啲低質素嘅gag 吸引 mk妹
乳臭未乾學人教補習

垃圾

其實佢係咪真係咁好?
我上過佢2期 教reading 俾我感覺係照讀marking
徐永豪
條友有冇文化架
乳臭未乾學人教補習

垃圾

其實佢係咪真係咁好?
我上過佢2期 教reading 俾我感覺係照讀marking

綜合、寫作真教得係比其他好
閱讀就不過不失,文言文部分有用d
徐永豪
條友有冇文化架
乳臭未乾學人教補習

垃圾

仲要成日話自己好毒
關我撚事?

YY打手?見你自己覆自己覺得你好可憐
徐永豪
條友有冇文化架
乳臭未乾學人教補習

垃圾

其實佢係咪真係咁好?

樓上係咪痴左線 . 係度自問自答
佢閱讀飛marking架喎 . 直頭印埋出來叫我地返去睇
佢係咪最好唔敢講 . 不過佢4份卷都真係教到野 . 同埋配套筆記都印好多 . 最後仲chur多兩份final mock . 真心欣賞
補完YY 成績不進反退 貼錢都唔補
徐永豪
條友有冇文化架
乳臭未乾學人教補習

垃圾

其實佢係咪真係咁好?

樓上係咪痴左線 . 係度自問自答
佢閱讀飛marking架喎 . 直頭印埋出來叫我地返去睇
佢係咪最好唔敢講 . 不過佢4份卷都真係教到野 . 同埋配套筆記都印好多 . 最後仲chur多兩份final mock . 真心欣賞

咪撚理條打手啦
其實幾有用既 個陣補哂佢中五六 佢派左好多綜合範文 個陣用 highlight pen 劃哂邊part 用咩skill 咁背 聆聽都係一樣

其實我覺得係睇你識唔識溫同用佢啲野姐 佢本林場必備都係話 for reference 講明前面係複習 regular 啲 notes 後面係同你講咩題目可以點諗 其實姐係冇尻用 係班 on9 拎住當寶姐

利申 retake 22433 >> 545*34
我背完林場作文5星星 冇YYlam 我入唔到大學
得罪講句,中文都要補死撚左佢啦
徐永豪
條友有冇文化架
乳臭未乾學人教補習

我由0文化比佢教到口試可以用文化屈爆啲人
要睇佢教邊份分卷啦,作文同綜合真係有用,入面啲技巧幫到學生點樣拓展同扣題,呢啲都係好多學生嘅死症黎,但前提要自己肯睇肯練。只係靠每星期聽個幾鐘就諗住考得好嗰啲真係膠都費是俾

但佢教文言文就好差,屌你老母俾成堆字詞學生背,我睇完最尾嗰個個都唔記得第一個係咩啦。文言也好,白話也好,理解係要靠語感,冇可能係一年半年嘅時間內補得到。

我係好唔鐘意佢宣傳手法,佢個人人品亦極有問題,但補佢都有啲值得可取嘅地方。至於值唔值得用咁多時間放落呢科同佢嘅教學方式岩唔岩你就各位自己衡量啦。大家都唔細架啦,開始學下點取捨,唔好人補你又補,羊羣心態咁。

利申:中文系,好撚柒閪憎呢條撚屌
有冇人講下蕭源
到底有冇人補?

初中中文OK 既,唔悶,易明
但得罪講句,佢教啲野達唔到DSE 程度
經過琴日之後我覺得佢應該會係中文卷整啲野黎ban左啲補習老師skills
不過都只能照溫
利申 中文垃圾
以前補佢,無背書,有科5*
全部拉埋就4
其實淨睇教既考試技巧我覺得ok既都
其實我覺得中文係最難教果科
語感有就有 冇就冇
利申:靠上堂同 做左幾份pp就入場考 14年 Lv5左
過往幾年耳機既要求:

耳筒的電線不可與任何麥克風或音量控制連接

infrared試場要帶只有兩個絕緣體(插頭得兩個線圈)既耳機
有個fd補佢補足3年 最後得2

你fd係咪過啲搵曬影相,話曬乜野欣師過啲人
之後翻到屋企又唔溫書過啲

你fd係咪過啲搵曬影相,話曬乜野欣師過啲人
之後翻到屋企又唔溫書過啲

見到啲人拎完3之後話yy教既係真正既中文教既係人生道理真係好噁心
好多吹吹打手
好多吹吹打手

好心徐永豪唔好成日派打手上黎連登
D回覆習慣一睇就知係打手
隔兩個Post就推一推自己個名

得罪講句 YY廢極都未到你上位啦
好多吹吹打手

好心徐永豪唔好成日派打手上黎連登
D回覆習慣一睇就知係打手
隔兩個Post就推一推自己個名

得罪講句 YY廢極都未到你上位啦

一屌徐永豪就話係林溢欣打手
林溢欣要攻擊咁多個都未輪到你啦徐永豪
通常呢班打手係未考嗰時就吹奏有幾勁幾好
一到放榜班打手唔撚見哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞