其實YY Lam好伏

408 回覆
395 Like 34 Dislike
我果年同級有班人走哂去補YY LAM 當佢神咁拜
又欣師又盛
點知個個考完唔係2就係3
比我地班人背後笑到仆街
徐永豪

Same

識貨

同意
當年補yy淨係為堆範文
佢啲所謂skill全部都垃撚圾
改個靚名就當神技

記得有期佢對比論證都教兩堂
下期就冇再補
真心補習呢家野人夾人,無話邊個一定好/一定唔好

利申:中文由中學開始比學校老師評level1-2,之後中六補yy最後dse中文5左(細分: 4/ 5**/5**/3)
同埋我覺得補邊個都好最緊要係要溫番教過ge野,身邊大把人補完yy/tsui tsui 無溫書,出成績得lv2-3,跟住係到瀨人教得廢
我覺得YY要notes就足夠 上堂吹水多
不過點伏都伏唔過文靜

我覺得文靜ok喎
記得我個年
d同學狂吹奏yy lam
講到A硬咁
點知最高個個得C

利申:高考

大把人補完yyllam 中文得2,3

我係 ,補左兩年等於扔錢落海
不過點伏都伏唔過文靜

我覺得文靜ok喎

下?佢教閱讀法條youtube片真係笑咗出嚟喎
我果年 有條友成日去追live(佢住大埔)
唔止YYlam 佢好似你補全科 都接近全追live
成日幫佢免費宣傳咁
最尾條友中文u左 6科加埋好似唔過10分
唔止YYlam 佢好似補全科 都接近全追live
成日幫佢免費宣傳咁
不過點伏都伏唔過文靜

我覺得文靜ok喎

下,除左教作文一般之外
其他就

不過樣
林日因 為何又要害人~
成撚日逆向思維 逆你老母
成日幫佢免費宣傳咁

有無咁誇啊 全科咁貴 十分都無?
佢條倒錢撚比錢訓教嫁?
成日幫佢免費宣傳咁

有無咁誇啊 全科咁貴 十分都無?
佢條倒錢撚比錢訓教嫁?

咁呢個真喺佢問題啦 唔喺因為yy
有冇人講下蕭源
到底有冇人補?

我覺得佢説話教得好好,會教到點樣好清晰鋪排每次你發言講咩,同埋應該要點講先昇華到個説話內容
同埋幾鍾意睇佢嘅文
想當年同friend淨係中六先補過佢,雖然唔係勁,不過叫做一個4,一個5
不過,補習嘅嘢始終人夾人
有個fd補佢補足3年 最後得2

當年同班補佢嘅同學冇人3或以上
學校有個老師係佢師兄
話佢其實冇乜料
不過我冇補 唔清楚

有無諗過唔係補習老師問題 全班都死咁你班垃圾band3仔就檢討下啦
笑死我咩 成班垃圾打手吹奏徐永豪
買課外書唔補yy都唔補佢啦

有無諗過唔係補習老師問題 全班都死咁你班垃圾band3仔就檢討下啦

Sor,Band1

Sor,Band1

Band1仔3都無個 上堂瞓覺?

Sor,Band1

Band1仔3都無個 上堂瞓覺?

你有冇睇新聞架,大把英文中學band1仔衰中文一科冇得入u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞