其實YY Lam好伏

408 回覆
395 Like 34 Dislike
有個fd補佢補足3年 最後得2

當年同班補佢嘅同學冇人3或以上

有無諗過唔係補習老師問題 全班都死咁你班垃圾band3仔就檢討下啦

Sor,Band1

Band1仔3都無個 上堂瞓覺?

嗰堆人姐 你估全班都補佢咩
樓上班廢柴打手
咁鍾意亂鳩咁踩人 不如影疊notes證明下先啦On99
我果年 有條友成日去追live(佢住大埔)
唔止YYlam 佢好似你補全科 都接近全追live
成日幫佢免費宣傳咁
最尾條友中文u左 6科加埋好似唔過10分

有無咁誇啊 全科咁貴 十分都無?
佢條倒錢撚比錢訓教嫁?

咁呢個真喺佢問題啦 唔喺因為yy

真係有 佢最尾去左Ive fd 成日比人串佢敗左屋企幾多錢
只能講 現時冇乜邊個中文老師教得好
好多人補yy係因為買佢啲配套同佢嘅口才
當年中六補過蕭源 楊家舜 同yy
全部補過一兩期就冇補
個個都叫你跟佢套框架考就啱

自己學校老師教得又慢又臨善成日比學生恰到教唔到書,成個學習氣氛係差到冇可能學到野
仲記得自己冇操過任何一份卷,所有作文自中五起全部欠交
最後尾都叫係一嗚驚人拎咗個lv4返黎,
作文5**,綜合分數係拎到lv4水平,但就冇交過SBA所以1咗

即使依家我幫人補習又好比建議自己師弟妹都好,我都會建議佢地接觸多啲小說散文,仲有最緊要要交SBA

老實講我覺得紙言都真係幫咗我唔少
留名睇聽日班「門生」炒哂車
學校有個老師係佢師兄
話佢其實冇乜料
不過我冇補 唔清楚

中西區?
學校有個老師係佢師兄
話佢其實冇乜料
不過我冇補 唔清楚

中西區?

葵青
學校有個老師係佢師兄
話佢其實冇乜料
不過我冇補 唔清楚

中西區?

葵青

勿相認
學校班老屎忽同公開試脫節啦
仲係比d 19過時出版社練習你做

pp考乜都唔撚知
難怪咁多人出去補
Ching ho ball
學校班老屎忽同公開試脫節啦
仲係比d 19過時出版社練習你做

pp考乜都唔撚知
難怪咁多人出去補

最中意係到呃飯食仲要懶係有heart咁
幾認同一句:
市場上真係yy最好

但佢最叻既應該係bba
幾認同一句:
市場上真係yy最好

但佢最叻既應該係bba

Bba一定唔係yy
Yy中文得1個plan 加上做好多野都落重本
例如隊team 配套
點似Billy賺咁撚多 隊team得3條友好似 咩都搞唔掂
用好多免費野以為補佢好撚抵屌 事實最後學唔到野
幾認同一句:
市場上真係yy最好

但佢最叻既應該係bba

Bba一定唔係yy
例如隊team 配套

Agger
其實佢作文同埋綜合真係有用喎
冇人叫啲傻仔作文淨係記題型
學佢寫作就係學佢諗嘢嘅思維,佢上堂都有咁講過係啲傻仔唔聽咋嘛

唔係日校老師鳩吓鳩吓都唔補啦,喺學校咁多年同冇上過中文堂冇分別,全部中文老師都唔知做乜
其實點解唔俾人覺得有用姐 補習呢啲人夾人架姐 猛屌人哋打手先低質,一定要支持你覺得yy廢先得咩
幾認同一句:
市場上真係yy最好

但佢最叻既應該係bba

Bba一定唔係yy
例如隊team 配套

I mean 成個yy團隊既聲譽同市佔率
搵得多既同時都叫做有心經營
丫丫又贏
考完無人屌yy 證明左啲咩
文言文易到skill都唔洗用 都岩
可能我中學個中文miss太撚廢
所以我真心覺得YYlam有料
佢教嗰啲咩逆向思維 我已經覺得好有用
洪偉權
用左yy d 例子wor

用哂成本例子集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞