其實YY Lam好伏

408 回覆
395 Like 34 Dislike
點睇黃海星

我有補過 貪佢notes少方便溫
yylam本本都成呎厚

呢個係遵理特色黎
明明唔厚都要加幾十版pastpaper整厚佢
明明分開上方便好多

補左一年海星
覺得幾好!

你喺邊補

元朗

我都係元朗

我其實唔係好明佢講咩 仲有嗰啲打橫筆記好難睇

不過佢d筆記起碼唔係成舊磚咁厚!依家睇緊佢upload 左果d補帶
我覺得YY要notes就足夠 上堂吹水多
不過點伏都伏唔過文靜
All in日校老師
利申:2017dser
其實係,只係大多人追俸,認為同科無其他選擇
中文其實有得操
唔一定要識中化同寫d靚既句子
利申 理論派 ,最後快都45575
中文其實有得操
唔一定要識中化同寫d靚既句子
利申 理論派 ,最後都有45575
不嬲伏 但d無知既人係要鳩沖
真係好伏
利伸 有補 閱讀1
其實係,只係大多人追俸,認為同科無其他選擇

如果你試補過其他(古代教育除外),再比較下, 你會發現歪歪得個朵,查實唔太識教
嗰啲話補咗幾多年都係得2或者3嗰啲
有冇諗過去驗智商?
中文洗撚補咩 平時睇下書鳩做都攞5以上啦
果陣補佢堂堂訓覺只係睇下佢派啲文就算
覺得還可以 第二屆dse出黎閱讀有個5
本身係學校做卷閱讀未試過拎多過10分
成級同學當丫丫神咁拜 又成日po sc ig話欣師欣師

見到啲人話為左欣師要搏盡想嘔

好似邪教

我有補過 貪佢notes少方便溫
yylam本本都成呎厚

呢個係遵理特色黎
明明唔厚都要加幾十版pastpaper整厚佢
明明分開上方便好多

補左一年海星
覺得幾好!

你喺邊補

元朗

我都係元朗

我其實唔係好明佢講咩 仲有嗰啲打橫筆記好難睇

不過佢d筆記起碼唔係成舊磚咁厚!依家睇緊佢upload 左果d補帶

超多補帶 但我好少睇 揀睇啲有用嘅
打橫先正
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫個,最後攞柒左2。

望完佢哋真係得啖笑,又要屌補習佬又屌中文老師sba俾得低分,明明你面前有個sba40分嘅人攞4你60幾綜合得2根本你本身已經有問題,study leave用十日慢慢睇都夠我攞3

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,得作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫個,最後攞柒左2。

望完佢哋真係得啖笑,又要屌補習佬又屌中文老師sba俾得低分,明明你面前有個sba40分嘅人攞4你60幾綜合得2根本你本身已經有問題,study leave用十日慢慢睇都夠我攞3

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,得作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了

屌 我補yy 呢加屌緊女tim
有上開andrew堂既學生都知佢成日寸丫丫本林場必備厚過黃頁

Andrew你都報
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫,最後攞柒左2。

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了

睇下你理解能力幾高成段嘢叫你補完習去溫書,你就覺得人哋係打手

我個point係補佢係冇可能搵得哂
其實我覺得如果大家諗住臨考前1/2個月先瘋狂睇 咁補邊個/邊個教都真係冇咩用 中文真係冇可能咁短時間突然變好
反而你每個月都背下佢教d生字 skills 睇下佢教既文言文 真係會吸收到 其實都係睇你擺幾多努力落去
你補完之後又唔溫 考前先睇 就緊係冇用 因為我好多fd都係咁 因為我之前真係好垃圾 中文底差 初初勁驚冇lv3入唔到u
到最後竟然起死回生 所以好大感觸
利申唔係叫大家去補邊個人 只係覺補習外自己都要付出下
記得我個年
d同學狂吹奏yy lam
講到A硬咁
點知最高個個得C

利申:高考

大把人補完yyllam 中文得2,3

屌,我咩都冇補都攞到3

唔好咁啦 拎3都咁撚廢都講出嚟
廢柴唔溫書就慳啲啦我識嘅係補佢當娛樂,補完唔撚溫,最後攞柒左2。

利申mock 2 dse 4 ,補柒左丫丫淋我一個中六,作文係有顯著進步,mock攞u變5**

出現了

睇下你理解能力幾高成段嘢叫你補完習去溫書,你就覺得人哋係打手

我個point係補佢係冇可能搵得哂

正常都唔會溫得哂
記得我個年
d同學狂吹奏yy lam
講到A硬咁
點知最高個個得C

利申:高考

大把人補完yyllam 中文得2,3

屌,我咩都冇補都攞到3

唔好咁啦 拎3咁撚廢都講出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞