日本鐵道消息及旅遊情報交流區(47)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
JR西嘅作風就係要地方政府磅水,望下KIHA126、187
JR西地方大
搭內陸機唔係仲快?
山陰地區d機場其實交通都唔方便得去邊
公司經營方針問題多d喇,JR東地方唔大咩
JR東有首都圈,又多咁多新幹線,仲要冇咁多私鐵圍攻
JRのホームアナウンス、車内アナウンスと新幹線のアナウンス、三人の初対面!!! #鉄道 🚋🚅
.JR platform announcer, train announcer, Shinkansen announcer in 1 video!!!

https://twitter.com/db_singer_actor/status/1226025721757421568
無記錯好似全國所有新幹線,無論係邊間JR都係呢把女聲
因鐵係咪都係佢
左邊個位淨係配東海道新幹線
JR東新幹線同在來線特急係另一把女聲嚟
成日覺得佢用把性感聲黎錄
山陰機場算方便喎
抄出嚟嘅
GSE靚過佢啦
【JR東日本 最大の労組が分裂】
https://t.co/mqdk1cmdMX

JR東日本の最大の労働組合「東日本旅客鉄道労働組合」から、2千人超の組合員が脱退して新たな労組を結成したことが分かった。会社との向き合い方をめぐってJR東労組のなかで路線の違いが表面化し、分裂か。
唔止東海道新幹線,一路直通山陽同九州都係佢
不過啱啱開過啲片嚟聽,JR東新幹線同在來線特急把聲都好似佢喎
想問大家 rail star 個室 揸JR Pass使唔使加錢book
冇咁多? 應該係冇乜直接競爭同客太多要分流,不存在搶客
要,所有pass都要加錢
一個人冇可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞