[PC/PS4] 三國志14 (4)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我來問陣(唔計檔人)有咩用,好似冇攻擊力的。
部隊經過減糧消耗同加防禦力
再慘係消滅咗個勢力幅牆仲係度
都唔得, 得隻mouse, 黑畫面
重裝都唔得
拉長線打 好勁
更新左 淨低古武要自己down dlc
唔係全部都睇得明,有冇大佬講解下
官網有中文
識日文睇日文好d 有d翻譯友真係亂尻咁黎
利申: 識日文
強化漢帝據點,我寧願俾我揀漢帝住所
6代可以搬移漢帝
啱啱升到王,漢帝就比人廢左
是旦啦 反正個獻帝都係用黎獻世 冇鬼用
你一樣可以繼續升落去 只係變左自封
10代都得
屌,我之前以為攞咗趙雲就冇屈機怪,真係搞錯左,關羽張飛呢個組合都好撚痴線
劉關張跟咗袁尚,有兵力優勢嘅關張好難打
張飛俾二哥buff完攻1400防1100,用陷阱混亂完再用夏侯家族圍佢,燒同打足一turn都係扣得幾千,佢回復左仲要俾佢屈單挑
佢兩個一齊上只可以換血,你殺佢地3萬都要自損2萬
仲有關羽可以buff人,企佢隔離垃圾將領都可以攻防過1000

我終於明點解孫權打出去咁撚廢,張繡同佢一樣係割據主義
軍事得3格好難砌到高lvl陣形
對面霸道有5格, 最高可以出魚鱗鋒矢lvl10,呢個就係差距
人事優勢水軍但進攻冇用,防守我企岸邊頂住人仲有效
分別咪係趙雲可以一個屈你機,關張要兩個
我想問點download updates(steam版)
預設自動update 除非你走去改steam setting
之後你會極麻煩
睇1.01更新話 原來一騎有時無生效,而家先修復。

不過算啦,神將做玩家武將就連續5 turn 唔出手 on 99 被人打,做ai就一見發財直接秒你,光榮加強ai係得呢啲招數嘅啫。
咁我點知已update(1.01版)?
收藏 right click 隻驚
睇下有冇得比你噤更新 冇就係最新
我都係gtx960m 冇問題喎
我直頭一開game 就不回報,琴日都無事
唔好用full screen?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞