點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
有仔仔同你處境曾經一樣
佢如願左
無耐分左手搵第二個純女好快結婚生仔

但樓主有無樓自住?我個賤男fd有
其實又唔可以話賤 係遲誠實面對自己內心囉真係
耽誤左人地女仔年幾 就算佢而家結婚有仔女都俾我屌柒到而家
想問但你自己你處,會唔會又唸其實其他男人勁好多
同自己男朋友其實唔係最爽,會心思思?
首先唔係揀既問題,係遇唔到
呢種文化真係幾害人,搞到人好撚痛苦,(利伸自己都深受其害)
咁佢而家同佢個老婆開唔開心
會唔會呻咩處女唔好啊,性生活不合啊,性格差啊等等?
呢個係亞洲人根深蒂固既問題
有諗過 會諗可能其他男仔條撚仲長 床技更勝一籌 甚至會諗同個鬼佬就正 又粗又長
好似啲仔咁 都會幻想自己係男優咁 想同幾條女一齊搞 左右各一條女揸波 同另一條錫 再插住一條女
山外有山 但條仔係你自己揀嘅 你愛佢就要愛埋呢樣嘢 如果因為未試過其他男人想試而猶豫分手 咁呢段感情都好脆弱 都稱唔上愛佢
講到尾 都係睇你有幾愛對方 真係好愛好愛 就唔會再介意佢係咪處
但你未同其他人拍過拖
點知自己係咪最愛佢?如果搵到個處女女朋友,佢又會唔會心思思出面既花花世界,而唔甘心只同一個男朋友行到尾
處女冇技術論,如果你只係同佢做一次都講得通,唔係的話你會更享受佢每一個技術都係同你建立出黎
我都同意,不過我冇咁幸運遇到個處女
性格又好正常既可以行落去

樣貌對比呢兩樣對我呢講無咁重要
你咁樣自己唔會好辛苦咩?
我覺得你投資落一段感情到, 就唔會想失去佢
花咁多精神時間同心機去認識一個人
處女又唔一定未拍過拖嘅
我之前都拍過拖但無比處人
點知係咪最愛佢?感覺嚟
可能我癡線啦 我感覺到自己最愛係佢 如果分咗手我知道自己好難會再愛上其他人 最多只有好感
所以睇下你遇唔遇到 而佢又同樣好愛你願意放棄成個森林只愛你 不過真係好難遇到
你呢世有冇打過飛機?
你要人係處但你自己唔係,你咁賤嘅?
你幾時死?
最愛唔最愛都係當時感覺,除非你明確知道有更愛嘅人存在,冇的話唔通為左幻想中的最愛而放棄眼前人咩
我就係知道咁既想法唔係好事,先起到問下有冇人一樣,同可以點解決
我對自己都好高要求,工作咁的確令自己有成就
但感情都係咁令到自己好辛苦。

有時仲感覺到自己因為咁達唔到完美有少少抑鬱
啱 放棄咗但之後再遇唔到只會一世遺憾
你咁諗真係好賤,但欣賞你目標明確唔會自欺欺人
介意就要死,就出軌係咪要闔家產
其實同一個人相處得耐,就會更在意內在方面,而處嘅問題正正牽涉好多內在,所以介意係人之常情

唔好彩就係唔好彩,唔係話認命,只係你會發現,介意其實可以同愛共存到
代樓主覆:一條可以開都好多鎖嘅鎖匙vs一條可以俾唔同鎖匙開到嘅鎖
條女又唔係同你有仇,咁玩人好難唔話你唔賤喎

我估樓主只係搵到處女又唔會去馬,但如果有靚處女調返轉追佢,佢先會去馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞