點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
咁再加埋以下:
我要佢淨係同我做
但我唔一定要幫佢埋單

我勸呢啲人都係打飛機算
你係哋覺得好難明
我都好難睇得明呢啲logic
你意思係佢破左人處就變成非處而唔幫佢賣單?
個個講嘅唔同非處結婚,意思係個處唔係佢破喎
不如我簡單啲講
女仔直接拒絕上床#yup
保住塊陰道前膜直到結婚
希望嗰班人兄唔好又嫌三嫌四
又想同人做又想人哋係處女
同人做完破咗人處又唔係結婚
跟住下一個就嫌唔係處女又乜乜77
女人真係多塊冇用嘅膜就要俾人咁講嘅
當然唔係必然
但有實戰大機會有技術,好多野未實戰唔會知
我都識男人出黎玩都唔算叻
但少經驗真係連節奏都錯撚哂
香港男仔都真係幾保守
好純潔
我自身經驗係咁姐
唔係必然關係
好多野要實戰左先知咩事
但個人資質學唔學到就另計
老實講
好多女仔都會以為自己會俾個處俾一生一世既人

點估到佢俾錯人姐
就算處俾左你都可以分手
咁係咪代表佢唔值得一齊?
老實講

點估到佢俾錯人姐
就算處俾左你都可以分手
我都明係開心既
但你都要明白

點估到佢俾錯人姐
就算處俾左你都可以分手

搞到個個女仔都唔敢破處
一陣拖住唔俾個處你又話人唔俾你屌
到時真係攬住飛機杯過世
啱,女人有責任男人都有,好多女人都想個處比自己老公,但而家呢個社會仲點做到古代咁結婚嗰晚先嚟洞房花燭夜,條女同你講唔肯搞,初初你都制,但日子耐咗你都頂唔順啦,話要等到大家結婚先,十個男人有幾多個忍到?跟住日子耐咗你實會要求氹佢,講到有幾愛佢氹佢同你搞,條女最後肯同你搞都係因為覺得你會係行到最後嗰個,但有幾多真係行到最後?
啲男人要怪女人亂咁比人搞,咁你地又可唔可以等到結婚嗰晚先洞房,期間又唔出軌唔叫雞唔搵sp?
你留意下話人有處女情意結個班,一個二個都係講埋啲非處有技術,要食就食非處,好明顯呢班係食家

有處女情意結個班直係唔介意處女唔肯同你做,如果破左人處就好想同人結婚,比人飛就另計而唔會去飛人

係咪所有人都係咁嘅情況呢,就冇得好拗啦,但如果我講嘅係事實,你會唔會對有處女情意結嘅人改觀?
依家講緊有處女情意結嘅人就係唔想條女同過其他人實戰,你地係咁吹奏性經驗豐富黎做乜9
而且要比男男女女都知道,保守同純潔並不可恥,甚至係優點,唔可以因為出面世途險惡就放棄
我唔質疑做得多經驗豐富呀
依家講緊性經驗豐富唔代表係好啲嘅男女朋友
係班厹、食家、出黎玩先鍾意咋

有處女情意結個班唔會考慮技術問題
冇話唔值得,樓主話介意姐
條女比第一次,覺得同對方一生一世

條女比第二個,覺得唔啱就轉下個,快啲扑完睇清你個人都好,想法已經唔同晒

嫌處女唔比屌好麻煩個啲,係冇處女情意結,而係厹食家,佢地考慮嘅係自己有冇女食,係啲非處以為佢地幫係講說話咋

有處女情意結嘅人,如果同處女一齊,係唔介意留到結婚先做
十個男九個冇處女情意結,所以得一個可以忍到,九個忍唔到,有處女情意結嘅人係可以忍到結婚先幫老婆破處
如果係會尊重所有性別嘅人,
我都會尊重
但對於無理要男性或女性要點點點嘅人
我真係
我本身對處女情意結反感因為背後係一種奇怪嘅對女性嘅枷鎖
但對有呢種情意結嘅人我只可以話呢個係佢選擇
佢選擇人時人都可以選擇佢
只要唔好講啲貶低任何性別嘅人嘅說話我已經算
多謝巴打願意同我傾咁耐
你咁講好啱呀,有處女情意結只不過係中性,冇對男或女有任何褒貶,有處女情意結嘅人係唔會理出面啲男女幾開放,亦唔會指責人地未結婚就破處,而只係希望自己嘅另一半唔係比其他人破處

所以有處女情意結嘅人係唔會對女性有咩枷鎖,而只會對自己擇偶方面有枷鎖

我都希望幫到樓主解困,有處女情意結嘅人有苦自己知
女人係咪會一世難忘破佢果個男人
唔好自欺欺人啦,咁樓主又唔係處,講經咩
唔係咁既意思
而係如果個問題係源於佔有欲
咁比個處女佢都無用
總有 d 時候、有 d 場合,樓主感到不安
覺得個女仔唔屬於佢,佢就又會唔開心

好似 d 深層次社會矛盾咁
唔係比年青人買到樓就解決到
所以有處女情意結嘅人係唔會對女性有咩枷鎖,而只會對自己擇偶方面有枷鎖

我對呢句一半同意
本身處女情意結就係對女性一種枷鎖
即暗示女性唔可以因性慾而喺自願情況下與他人發生性行為
但男性就因為冇一塊冇作用嘅陰道前膜而冇咁多咩處男證明、處男情意結
有處女情意結嘅人如果睇得開就唔會對女性諸多批判
就會真係好似你所講咁對自己擇偶方面有枷鎖
如果對對方個處咁緊張
我建議呢種人都唔好未婚就有性行為
當然女仔都絕對可以拒絕發生性行為
我只係見太多有處女情意結嘅人又想同人上床又想人係處女又想人哋有技術
然後中出即飛
再話人哋係自願嘅
然後繼續話淨係食處女
見到呢啲仆街我真係
如果單純係希望另一半係處女
唔care婚前有冇得做
又尊重對方
咁我都還可以
就算唔想記起個男人,破處嘅經歷係咪好深刻?
好難完全排除佔有慾,常見嘅男女關係都有佔有慾,唔係處女情意結獨有

處女情意結都係好深層次矛盾,唔係話條女好砌啲定係自己去扑多幾個就解決到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞