點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
你有冇諗過處女點解要比人話有問題,邊個最想啲處女自己覺得有問題而唔想守住個處?
咁處會唔會仲更加一心一意
係想自己最愛既人, 都係最愛自己
佢既心機無花過起其他男人到
花過嘅點都花過

但係果d到最後都係唔及格嘅loser
過去嘅唔夾,擁有現在同未來嘅你係已經贏咗一個只會出現係過去框框嘅人物
處同你經歷多啲,情意結一定多啲,但非處同其他人經歷多啲,愛情觀成熟啲,兩種情況都可以令佢一心一意
一定唔係,問處女有問題嘅人係會吹奏非處,所以係想食女嘅厹先希望處女自覺有問題
但破左人處變相係勝利者
佢意思係唔好以為大左就乜都迎刃而解,如果你堅持人大左就咩問題都冇晒,咁你就要同時認同佢講嘅情況
即係你覺得冇辦法?
女人係咪對第一個最念念不忘
如果我知道男朋友唔係處
我一定飛咗佢
勁撚污糟囉條臭鳩
冇左個問題都係辦法嘅
處/非處 同你呢個 statement 無直接關係 wor
唔好 FF 處女是必就成擔心機全部比哂你
就算係處女,心裡面都有可能有更愛既人
只係因為一 d 原因無o係一齊
你可能係水泡一個而不自知

現實 d 講,而家好多女仔處唔處都係最愛既係佢自己,第二係屋企人,第三係由細識到大既朋友,第 N 先輪到你,咁你接唔接受到?
大個左就唔會介意嘅想法,本身都唔夠全面喎
唔得,唔係放大家起第一位不如唔好拍拖
同意
但根據你邏輯
非處排名
自己家人朋友後
第N個 亦會係第一個男人>之後N個
岩唔岩?
好奇問一句呢條問題其實有咩意義
香港就係太多你呢啲仆街
女仔守唔住比人昆左個處
所以冇撚曬處
不過樓主接受現實啦
當樓主真係咁好彩搵到個處
到時咪等到結婚先屌
你一撚定後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞