點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
咁諗都舒服啲
做乜要咁諗
祝福你永世搵唔到處
搵親都係二手
一係埋單 一係一世不婚
如果係咁既話好似又真係無咩野
如果個女仔其他地方真係好到可以結婚既話,呢樣真係最少既影響
搵到解決方法了
我唸如果知道同肯定女朋友唔掛住佢d ex, 甚至當佢地係屎既話
我應該可以好好放低
女人果然係絕情d
你出去玩一次
之後就冇左個結了
因為佢係著名五毛,黎你個post只係分化男女關系
可以詳細講下第一次唔係現任,第一的經歷對你黎講係點?又或者第一次係比現任,又係點?
以前我都係咁諗
不過人大左,已經覺得冇咩所謂
咁無聊架其實你自己扑完嘢都唔會諗咁多啦
係優點
前三個都因為咁散咗
其實只要一日仲有呢個結 都幾難解決到
唯有靠自己諗通 或者同個女仔有好深刻既經歷
明白樓主既感受 雖然你唔係處但又要人處
但當你最愛個個唔係你想像中咁完美
其實真係好無助
到夜晚你會更加煎熬
你會諗佢對你既愛原來亦有人感受過
永永遠遠都解決唔到呢個結對自己既痛苦
因為種痛苦就係源自於你對個女仔既愛
你愈愛佢 你就會愈痛
當你發現呢個結對段感情確實有影響
對大家都造成傷害
你就要諗下留定走 唔好施一個女仔既青春
同時俾一個了結俾自己 之後你就好快會move on到
第一次散同第三次散嘅感受有冇咩分別?
第一次個時乜都唔識 當時痛既感受會最重 但之後好快消失
第三次係知有呢個問題 雙方有嘗試溝通同解決 而個痛係持續 只要有回憶勾起再諗就會痛 個感受係會更深入
咁你最後點
而家搵到一個又愛又好又係處既未?
現任個處係咪你破?
第三次一開始就知有問題,你試過用咩心態面對?
樓主係覺得非處就代表條女唔完全屬於自己
除左情意結,更大既問題係佔有慾
而且係唔識尊重人o個種
有 d 女仔好保護自己,結左婚都唔比屌夠哂乾淨
但樓主又會唔會接受到?
個女仔唔比你屌你又覺得佢唔完全屬於你
人地係一個人黎 ga
生出黎唔係為左比你佔有同擺佈 ga
只能講我對第一個係毫無留戀
當你真係搵到個處
你唔俾個女仔破左處唔甘心淨係試過你一個男人咩
你一味鑽牛角尖無用喎
認命都唔洗由本來介意要變成話自己唔介意
你覺得有處女情意結嘅人係不可接受?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞