點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
我都同意你嘅理解
你細心留意任何處女po,邊啲立場嘅人會重視性經驗技術,講要婚前試過先好,想食處女嘅只係厹,唔係處女情意結,厹話想食處同話想食女冇分別
本身仲以為會同你嗌交
點知都傾到
一開始開咗掣串你對唔住呀巴打
大家都係認真交流
有處女情意結無問題,咁啲女人鍾意有錢都無問題呀,但咪又係俾人鬧貪錢,所以唔敢同人講鍾意錢?唔敢同人講自己鍾意咩而個行為已經好毒撚
處唔處 真係咁重要?
不如你同塊處女膜拍拖
diu 樓豬自己接受唔到思維改變
嗱 最簡單方法 飛咗你依家條囡 放過佢
反正你都改變唔到佢唔係處嘅事實

然後開post 公開徵女朋友
有資本咪去speed dating
再唔係識返啲未夠秤嘅妹妹做你條囡

不過就算你唔係毒撚
你都係遇唔到又靚女又處
知你覺得有處女情意結冇問題咪會同你講,但知道上連登話自己係處女情意結就比人圍插咪唔會講囉,上網講句大話又唔洗成本
但依家主流講法係麻麻,接受唔到非處技術好啲呢個見解
唉 真係要講返句 此post已完
錢好重要唔可以同有錢人拍拖而係同錢拍拖嘅
其實呢個有得諗 錢喺依個社會換到好多嘢
呢個po都有突破,如果非處心目中,同前度嘅床上回憶係不堪同嘔心,同現任比較有安慰,但唔適用於非處仲好留戀前度,或者你知道前度好好
個個都知錢好重要,但唔會個個都要話同錢拍拖
無錯 愛比處重要,拎得到佢個處但得唔到佢嘅心又有咩用,寧願佢一心一意愛你就算佢係唔係處都冇所謂。
如果著重佢一心一意愛你,的確可以舒緩到非處個條刺,咁諗係好方法
我哋咁諗姐,樓豬唔係咁諗,一樣fix唔到
可能佢已經解決左問題
所以處比較非處會對你更一心一意呢個應該只係FF?
但我又真係好少聽過處會俾綠帽人帶,都無ex 所以唔會掛住第二個
大個左連個老婆係咪自己真係愛既
連個老婆出去勾佬
自己又出去包二奶都無所謂啦

唔一定既,女校畢業個d 多數都仲係
非處同處都可以對你一心一意,依家著重係非處用一心一意黎換取你唔好介意,咁就唔好理啲處會唔會更一心一意啦
咁都要諗辦法去捱過呢段時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞