點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
我諗女仔都有分貪玩同唔貪玩嘅,一生只比一個男都幾好
嘗試投入 始終過去咗既冇得改變 同埋對方話願意嘗試
我偏向樓主係精神上個邊既諗法 而唔係單單一個女仔既處女 所以涉及好繁複既因素
對方有冇行動幫你解決?
自殺
我諗樓主仆街在自己唔係處去要求條女係處
如果你係自己都守身既 我諗無人會覺得係過分要求
唔係囉,當樓主係處,都係會比人話係封建自私死毒撚
自己做到先要求別人做到 希望對方價值觀相近同識約束自己 合情合理
話人封建保守既 都係自己因為自己唔係處/周圍搞人 一切都係利益問題姐 非處有幾可會承認自己係件事上既責任呢?(話時話 非處黎講 如果仲係承認自己當時決定錯左 對比起不斷講藉口合理化自己非處依樣野 我覺得會加返d分數)
咪on9, 處女俾我都唔要。
又唔肯擔,又唔肯擡。
又怕痕又怕痛。
我都覺得非處要有自覺,唔係要身邊嘅人無限量接受
你咁諗,我只可以話你識食,但樓主出發點唔係去食女
女人普遍都絕情?定係嘴上絕情嘅多?
解決啲咩先
其實如果有解決方法既就唔係問題啦
知你介意,有冇特登做啲野?
部份男仔思維:
1. 想個女仔同你上床
2. 又想個女仔係處女
3. 唔會幫非處女埋單(結婚)

知唔知自己up mud 9
我唔會知佢係咪因為咁而特登做某樣野
但基本上我想要想做都會陪
但反而令我覺得太特登佢會好辛苦
你係咪處?唔係嘅叫返十隻八隻雞先,放心,叫完你仲係乾淨過你女朋友,至少你唔會幫隻雞奶,但你條女以前一放學就上mk仔間公屋到含吹奶啜,所以一路叫,叫到你覺得even,咁你就可以放心同女朋友一齊唔驚un住un住係個心到,然後同女朋友扑野果陣,佢拒絕你一次就去叫一次,咁就無hard feeling,唔影響你地關係,唔好諗住拎出黎同佢傾,傾完佢只會話你唔尊重女性,唔會諗以前佢對mk男朋友言聽計從,乜都玩,對你就推三推四,因為所謂嘅長大左,所以,don’t talk about your feeling,just go and fuck the prostitution ,叫完心情好返就唔會影響你地嘅關係
你地身邊d 朋友結得婚既,d 女之前都應該拍過拖
有幾多係處,一拍拍到結婚?
Prostitute*
咁呢個我真係認真話到俾你聽
甚至樓上你都見到有個好多正評嘅comment都係咁講
女人根本好少會懷念啲ex
尤其sex呢方面
我諗返起我第一次,簡直覺得不堪回首
諗起都覺得嘔心
只會覺得同現任做先開心同舒服
諗起同其他男人都覺得嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞