點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
應該話樓主如果係處 咁佢呢個要求人地處既諗法就冇問題
咪話比得你吉就緊係啦 未吉你點知佢係唔係
即係屌左驗左係處啦 先決定一齊係咪
飛左佢搵過個係處囉
收皮啦傻鳩條樣衰柒頭皮識唔到靚女先呻吟
好老實
你唔係受上天庇佑就學下轉心境
連登仔logic
唔靚=唔完美
靚唔大波=唔完美
靚又大波腳唔靚=唔完美
靚又大波腳靚唔淫=唔完美
靚又大波腳靚收兵=唔完美
靚又大波腳靚唔收兵無內在美=唔完美
靚又大波腳靚唔收兵有內在美拜金=唔完美
靚又大波腳靚唔收兵有內在美肯同你捱窮但唔係處都係唔完美

你估人海茫茫要搵到一個夾到又要樣靚波大靚腳淫底唔收兵有內在美仲要肯同你捱窮但要係處之餘仲要睇中你條柒頭肯同你過人世唔分手嘅人機率有幾大

個核心問題其實係源於你自卑。
你自己一味擔心自己輸比對方嘅ex(包括感情同性能力)
但又好出奇地覺得一條處女比你溝咗就認定一世跟你
但忽略咗一個處女其實都有權飛撚咗你走去搵一個比你更好嘅人
總結非處就係臭閪
我鍾意你個表達,的確係知道難
但就係完美先難,難得到先難得
岩啊
要求多又唔睇下自己有冇料
身邊有個毒撚到26歲都冇拍拖
成日話唔係處既女根本唔係女
話要個又靚又係處既先追
根本成個思維錯撚曬
你要求有質素既處
有冇諗過人地睇唔睇得起你 on9
樓主夠16歲未咁撚on9都有
拍拖果陣緊係愛㗎啦 破下處好撚出奇咩
樓主 我唔知你係咪仲後生啦
我諗你未真正搵到一個你好愛好愛嘅人
如果你有能力,拍多幾次拖(當然拍成世最好)
屌多幾條女明白自己水平去到邊,自己真正追求嘅係啲乜野
咁到時可能你會睇化咗無人完美嘅道理
樓主個on9 你真心鐘意個人點會介意呢啲嘢
屌你老母你鐘意人地塊膜定人地個人呀
不過多數都係啲拖都未撚拍得掂嘅傻仔先會介意呢啲嘢
女人鐘意大男人性格係因為佢哋有能力
毒撚最大問題係擁有小男人嘅能力但有大男人嘅性格
出去叫幾十次雞+ptgf,你應該就可以克服,因為你地ge地位變得對等。
唔洗解決
人有要求好事黎
一人一個窿
好撚fair
有人中意食中餐
有人中意食西餐
有人中意食日本菜
但無人中意食二手飯
睇到呢到真係要話你on9
你想點姐
拎住20蚊仲想學人鋸扒?
食碟頭飯啦
係 你係可以要求
但無人會臨合囉

樓主呢啲傻鳩一睇就知係啲井底之蛙冇見識 仲停留係幻想同個又淫底又乖又靚女又專一嘅處女結婚 正係睇佢打啲嘢都feel到浸毒撚臭味
我都係
一齊之前問左佢先,如果佢講大話,咪話佢連呢d都要呃以後邊有互信,明正言順飛左佢囉。
PS: 我都係咁做
樓主要面對嘅其實唔係處唔處女
而係點樣建立返自己嘅自信心 唔好咁自卑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞