點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
一般女性都鐘意男人膽大心細面皮厚
大男人你當6-7成膽大 3-4成心細咁啦
個重點唔係講緊大男人性格好受歡迎
而係如果你要大男人 ok fine
你好似啲女人韓劇咁撚樣錢要夠多夠威夠浪漫專一
而唔係樓又無車又無樣又唔靚仔
高又唔夠高學人做少爺仔揀妹仔咁嫌三嫌四
笑到我乜野新方法舊方法?你知唔知自己講緊乜?
意見就俾哂,樓主係都唔聽仲想要咩方法?
毒撚格真係毒撚格,講啲野同樓主一樣咁on9
毒撚先會咁諗稍為有拍返幾次拍都唔會咁諗 樓主只係ff係佢自己心入面目中所為嘅愛 要係處先愛咁根本唔係愛 如果條女要你有錢先愛你你又覺得係咪愛?
冇咗個處就唔完美 咁你飛咗佢啦 好地地一個女仔你要咁覺得 我鄧佢慘喎
可以要求
不過要有其他條件搭夠囉
有無錢?有無車樓?
係咪好細心體貼?係咪碌鳩識轉彎?
你有條件咪可以要求完美囉
你係咪完美?
仲細咩,是撚但啦
無條件都可以要求嘅
不過要求only
我唔買六合彩都成日FF自己中咗啲錢會點洗
啱啊
得唔得到自己要求既野就另一回事啦
收皮啦臭鳩公廁
非處=人肉飛機杯
下 但條女都唔係處仲要搵個更好既人?
都唔係最好既自己 點配得上更好既人呀
無錯 你地講得好岩 其實大把人比連登洗左腦
所以先有咁多非處既女仔唔願意再拍拖
愈睇愈好笑
真係成個思維錯撚曬
到底點撚解會有人咁on9
咩年代 處女情意結
身邊基本上只有溝唔到女既毒撚會有
自欺欺人 根本溝唔到女/冇女埋身
就包裝到自己好清高
要追求完美既處女
你地以為你自己係彭于晏定吳彥祖?
貼地啲啦
呢啲on9仔身邊點都會有個
又唔夠料又要叫春
心諗唔夠高想追個波大長腿又係處
收收嗲先啦
做到嘅人都知呢啲唔係基本喎,呢到係香港呀
有哂前者,就係差個處
遇唔到
大家記唔記得聽日係咩日子....
https://lih.kg/1830917
有時候你以為自己條件好好
可能喺其他人眼中只係a piece of shit
你咁講唔會令我覺得自己差咗嫁wor
唔係只有冇自信既人會追求處
只係一樣想擁有既野,有條件又好,無條件都好都可以追求嫁
你覺得有處女情就on9咁你想點幫佢
但你都浪費緊自己時間 如果接受唔到不如分手算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞