點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
諗起女友唔係處就會唔開心
仲有佢以前幾愛過一個人咁
有人中意食中餐
有人中意食西餐
有人中意食日本菜
中意處女有咩問題
點解要解決
咁佢後面仲係唔係處?
仲係嘅話就以後扑野嗰陣淨係隊後面,咁樣咪冇咗種同share人嘅感覺就會好好多
因為人無完美
到你搵到個90 分既, 就會差佢唔係處女
已經唔關自己條件有幾好,
而係好多好女仔一早就已經唔係處

或者佢未拍過拖又唔會令佢變好
拍過拖又冇埋處
咁你自己係咪處
唔係,但有咩關係
你唔靚仔都可以要求你女友係靚女
飛左佢
你一定搵到又靚又身材好又處又鍾意你既

醒啦樓主
學識感恩
處又靚既都俾有錢/ 靚仔食到無得剩
諗佢依家係點樣對你
佢係真心愛你你會感受到 唔會太在意
如果係女仔唔係雞公廁濫交係認真拍拖有性行為我覺得可以接受
而且你自己都唔係處啦
珍惜同佢嘅依家每一個甜蜜時光啦
執著於過去咪辛苦自己 可能你女朋友都介意你唔係處呢
處女冇技術on99生勾勾
同埋唔愛過其他人點知自己想要啲咩,可能就唔會最後揀左你

但諗過都係有情意結咪接受囉,自己係咁邊有得怨

睇開啲啦
只要一齊既時候都可以focus 到佢現在既好
起身邊好有安全感會感覺到佢係我女人

但一分開個唔開心既感覺又出返黎
除左處
口爆 吞精 中出 屎眼係咪都玩過晒
樓主係咪自卑

女人同男人唔同
多數當前度垃圾屎,現任最正最好
多數唔會掛住條ex,無論以前sex幾激烈都係,都係完全過去左
甚至覺得噁心
我唸屎眼未既
其他都唔洗問啦
幾歲
飛左佢 唔係處女既女人 根本唔值得去愛
依個真 樓主好污糟
屌二手閪
唔覺得自己自卑啊
條件都覺得唔差只係宅

但知道自己有d 強迫症同完美主義
覺得將來結婚,會想係最好同最完美
你係咪同佢岩岩拍拖?
我一開始都係好似你咁 會有少少唔開心
但隨著拍得越耐,大家經歷左好多野
互相睇住對方成長,瞭解更多
就覺得處唔處唔係最重要了
一開始唔開心係正常嘅 證明你愛佢在意佢
但隨著時間慢慢推移,你會發現唔會再因佢係咪處有困擾
會希望同佢行到最後
成為佢第一個唔重要呀
成為佢最後一個先重要呀
過去都過去改變唔到架啦
每一個人都有佢嘅經歷先成就佢
巴打拍得耐d經歷多d就明架啦
我以前都接受唔到另一半同第二個搞過
我男朋友同我一齊嗰陣已經唔係處
但我都係比咗我個處佢
當然十個有九個都想自己另一半係處
但現代社會好難會再周街搵到個仲係處
除非真係去小學 幼稚園搵返件
我覺得你夠愛對方就會跨越到呢層障礙
我男朋友咁 佢同我一齊之前都已經有唔少經驗
當我知道咗我的確會唔開心
我自己係處 點解佢唔可以都係 會有咁諗過
但我愛嘅係佢 唔係佢條撚
少少唔開心一定有 但唔會因爲咁而卻步
加上我唔會因爲呢樣嘢而成日諗住
到後來開始同佢有性之後
甚至會覺得好彩佢唔係處 有經驗 有技術
唔係真係會搞到好無癮
簡單啦,女朋友唔係處...每次掉閪就用呢d犈修補翻佢塊膜,次次開封,又可以唔同色!

脷伸:女朋友可以唔係處,老婆一定要係處!唔係既話,第日仔女hi到其他麻乜佬既鳩漿典算!
香港呢個資本主義社會
講市場, 講供求
你諗下點令少數處女揀你
搵處女座的女朋友咪得啦
23 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞