點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
咪即係你記得lor
講到咁好聽
如果你同破你處個個無分手
咪會一世記得破處個下囉

扮唔記得呃唔到人架
咁你明唔明白有處男處女情意結既人
完全唔介意你唔識同人相處
唔介意你無性經驗無技巧
因為願意同你一齊慢慢學慢慢改善慢慢進步

但最介意就係你過往同ex做過d咩
但依家唔係同你拍拖跟住同第二條仔上床wo
你講到非處咁十惡不赦
希望你老婆係處啦 如果唔係你就日日記住佢比第2條仔瘋狂抽插內射日日活係痛苦之中
保佑你
好佩服你地仲繼續同佢地糾纏緊
其實算啦,佢地呢樣嘢唔係從邏輯角度出發
我都已經冇氣同佢地講
呢兩條友一見到係處女post就會瘋狂咁逐個post回
其中一位講嘢仲好冇禮貌
我明其實你地都係好心想分享吓
但係佢哋根本聽唔入耳
有時懷疑佢地其實假膠
其實大家都唔想亦唔打算講到非處係十惡不赦,
有處女情意結亦可嘗唔想比人覺得係十惡不赦
我哋講野唔合邏輯你咪講係邊到出問題
討論區就係不同意見交流,我地都係開放討論
互相要接受有說服力我意見
唔係考慮聽唔聽得入耳
就咁帶眼就得就唔會識錯
咁同你計數,當你30,拍過4次,其中三次有上床,咁就三條女,咁我當同你差唔多中嘅男人都係食咗四條女,咁嘅情況下,你哋搵嘅女友都好難有處㗎啦,點解?屌,你屌緊女嘅同時人地都屌緊女,處女係得咁多屌樣就冇,唔通可以回收再生咩?簡單純句,你屌過幾多條女條女咪俾幾多人屌過囉。想要處,一係就搵啲18歲嘅,一係就搵啲結咗婚先俾啪嘅,如唔唔係咪燃咁多嗲
18 歲
樓主你23,當你拍過3次拖上過兩條女床而同齡嘅都差唔多情況,咁條女平均都上過兩個男人床,仲邊到有處?當有重覆有人係半年換條仔,咁都得返2成處。。。而嗰啲好可能係乖乖牌
你諗下自己係咪處男先,如果唔係你擔心下你條女會唔會有處男情意結,諗多兩諗你就唔會介意架啦
咁我信女人二十頭仲有一堆處既
男人30 之前都應該仲有機會搵到,係唔知點識姐
係你地講到處十惡不赦ja wor
無人話你非處有問題
由頭到尾係你班非處係到貶低處男處女
又話無經驗無技巧
又話人係毒撚醜女無人要
依家係邊個話人先呀?
好多回覆都係廢, 因為佢地唔係過來人
我以前都有處女情意結
你要做嘅事就係接受自己有呢個問題, 然後屌更多嘅女
呢個應該係唯一方法
因為現時社會問題, 大部份靚女好早就破哂處, 豬嘅都唔要啦
你冇辦法改變呢個社會, 就唯有接受佢
我地講d point你又唔回應
你地講個d我地就回晒
係邊個唔講邏輯?
都無計架
呢個世界本質係咁悲慘
如果人人能有幸福既話
邊有咁多人上黎訴苦

幸福從來只有少數人擁有
無論男女
都有人係想留個處俾最後個個架
想留既咪搵番想留個d
咁你唔想留點解要逼人地無左個處?
點解要咁賤話仲係處既都係垃圾?
其實岩岩讀完書出黎做野既女仔
都有一半人係處
同埋有樣野好明顯
真係無見過任何一個處女處男
會攻擊有處女情意結既人
最多都係話唔認同你既睇法
但會尊重

會攻擊人地愛情觀既
就係個d非處既人
原因好明顯啦
咁即係要不停換女朋友,但下一個女朋友又係俾人破咗處既?
你係唔係無 google 過呢?
呢個係一種精神學研究過同埋診症既 offical diagnosis / 症狀黎
失憶症既人你會唔會話佢扮唔記得?
精神分裂人格分裂既人你會話佢扮第二個人?
厭食症既人你會話佢扮唔肚餓?

解釋埋比你聽比埋 reference 你都唔睇唔去了解唔去拓闊下個眼界
同 d 低智既藍絲黑警有咩分別?
佢聽唔入耳,可能有 d 心大心細既 cd rom 睇既...
都係想比 d alternative 大家試下睇野唔好咁單方面
D 弱智既藍絲點解會無腦就係咁樣形成
又或者不如樓主理解左呢個係心理問題
唔使逼自己去接受一 d 非處既女仔
大家想理性討論其實都係無用因為事實同數字你都唔會去睇同埋唔會去接受既
就當你唔鍾意食榴槤咁,唔使解釋 d 咩亦都無人說服到你係無問題

就黎初一不如你去黃大仙同夏蕙 bb 一齊搶下頭香
拜下神祈下禱個心可能會舒服 d?
乖咪幾好
每次講要處女,好快有人覆,你一定係青頭仔,非處有技巧先好呀
一次過話晒處男同處女,而且又好多人會咁講
有處女情意結個班唔會話非處係公廁,而係見人想要處,即係當佢非處係公廁啦
爭住話自己比人當公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞