點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
咁諗都有啲用嘅
有冇咩心得?
樓上好多絲打先至話對於第一次無記憶/諗返起 ex 好噁心
但係 D 男人要 FF 到跑第一個咁重要咁
定係其實大家只係貪圖開箱既自我良好感覺?
如果係既唔使拉條女既感受/回憶落水去 justify 呢個情意結丫

Btw 就算你攞左女朋友個處,分左手(甚至未分手/無分手)佢一樣可以覺得你好噁心/唔將你擺第一位

只係想勸大家睇開 d
咁你呢個真係佔有欲既問題 wor ching

例如佢畢業禮好多朋友屋企人黎
佢掛住同佢地影相而你全程 on99 企o係度
你又會唔開心/嬲佢 o個種?
咁又唔會啊,會開心有咁多人一齊幫佢慶祝
但d 大事同埋佢心入面希望自己係佢既第一, 或者唯一
下追求自己想要既野點解係賤
又無偷無搶
個女仔無左個處係大家有緣無份
唔分只會更痛苦
個男仔做得好岩wor
邊有咁多俾人呃左個處呀
9成都自願架啦
咁想問下咩係大事?
所謂大事有幾多樣同佢係咪處有直接關係?

即係唔係話搵野黎拗,係想 realistic d 咁 lay out 所有野
然後你諗下係唔係為一兩個 moment 去放棄生命裡面更多既 moment

同埋有一樣野我講左好多次你都無回應到
就係佢個心點諗/感受同佢係唔係處無咩大關係
佢個處比左你都唔代表o係佢心中就係有咩特別
只係你自己以為自己好重要好特別

果 d 兩個女仔相同條件一個處一個非處就唔使講啦
唔會有兩個女仔係可以完全一樣比你咁樣去比較
講個d人全部濫交架ma
為左自己利益咪要貶低純潔既人
點會唔記得
記一世啦
會唔會女嘅都記得好清楚同其他前度嘅畫面
樓上話嘔心 唔想回顧
因為根本係記得好清楚 先會話嘔心
唔想回顧 因為其實好在意 但唔想再諗
樓主覺得結婚、破處都係大事
都好可能係咁
其實個 statistic 要點樣你地先會信?
定還是因為男人自己對 ex 記得好清楚好在意
先會主觀覺得女人都同樣地會對 ex 念念不忘?
其實俾著係處女
就算你地一齊咗結埋婚
然後你地搞咗之後
個女仔一樣可以俾帽你帶㗎喎
你一樣可以係喺佢心目中唔係第一位
佢一樣可以朝思暮想另外一個男人
可能公司有個男仔溝佢
佢又未試過同其他人做
會心郁想試吓搵SP
以前就話為咗結婚要保住個處姐
依家個處冇咗,可能反而對性更加開放咗
好多野結婚前佢都未玩過
未必會安於淨係成世淨係試過一個男人
要用呢個想法安慰自己嘅人就會信
處可以好衰,亦可以好好,反正未肯定,就緊係搵個處先
屌咁都講到明其實好在意自己無左個處
都因為咁好唔開心唔想回顧啦
跟住你地又ff話班女好難忘算啦
唔接受咪分手 最緊要係講出黎
希望唔係個個都咁念念不忘
咁如果你女朋友個豬係比佢ex食
但佢之後識到你同你講其實好後悔咁你會點
非處玩下就算?定你真係愛佢可以接受到
佢咁講聽落會舒服啲,雖然唔會知佢真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞