點樣先可以解決處女情意結?

521 回覆
30 Like 170 Dislike
你講乜呀,男女介意處只係好基本嘅個人感受,比你講到係人類原罪咁大件事
中出過都要
你碌鳩插既野裝滿哂人地d精
孝感動天
係可以要求,問題係一個柒頭有咩資格要求一個靚女女朋友

一睇就知樓主應該係又宅又毒,未睇清楚個世界點運作,從來有資本先有資格去要求,唔好覺得自己咩都理應得到最好。如果真係咁完美對方又會唔會選擇你?你介意佢唔係處佢同樣可以介意你唔係處

真係愛一個人係應該睇多啲對方既優點,唔係執著改變唔到既過去,因為有過去先成就到而家呢個你愛既佢

你繼續有呢種諗法,以後遇到每個人都只會令你耿耿於懷,你想要既果種人只會出現係你幻想入面
結婚黎講,相處到的臭閪>相處唔到的處
有資本,都冇緣遇到。我唔係好介意你話我宅定毒
你咁講又唔太通,雖然處係一個條件、錢又係一個條件,但唔應該代替到,唔通靚又可以代替處咩
你破處先
你今個月就搵到處?雖然你條女唔係處但都好鄧佢慘
肯守到結婚都仲係處女嘅女仔,都要你肯等到結婚先有得屌
你等到嗎?
如果冇第二個男人都屌穿你條女塊膜,咁冇野擔心仲要恭喜你,可以係呢個Po做人生贏家
唔係處仲點會有90分
收線啦
做雞又要貞節牌坊
你出post係想問點解決處女情意結?但而家唔係解決唔到,係你自己唔願意去解決

你死守住同一個觀念,唔肯改變既話,冇人幫到你
如果係咁你放過你女朋友好過啦唔好再問點解決,冇得解決架啦
點解佢唔俾個 ex 但要俾你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞