[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#117

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
蜂巢=集中哂啲普通既laser係哂一個點
能量高好多 所以都work好多
heme最近新出粉餅同highlight,睇完dcard分享之後對粉餅無太大興趣(遮瑕一般),但個highlight好似好靚
唔知有冇人買左可以分享下呢
我沙膜肌用moisture都夠 我抹完面會再倒喺塊面上面搽 覺得夠做
用緊透明嗰枝導入+high moisture
上手係有少少杰 不過一上面就吸收咗
呢d天氣我有時都要加oil
利申 乾到好恐怖
你春天應該用light就夠
我用棉花抹完面再搽完會再上杰身既toner (之前用daphin粉紅色水 宜家用dr wu美白) 之後先搽精華
不過我搽完muji水都冇話好乾要即刻搽其他野 可能我未到好乾 但我都要用cream mask代替cream個step

但我覺得佢所謂light至high moisture之間 係texture/使用感上既分別 姐係high既版本texture整得杰啲 令人覺得保濕啲
Sailormoon X Coulourpop買個包都要抵
[old new ] 香港開左cosme kitchen 同make cosme. 有賣好日本小眾d嘅brand 目前睇中左to/one化妝品+lotion & celvoke精華
有冇絲打試過

-
[懶人包]變態教師夫婦懷疑虐貓 四死五傷
https://lih.kg/1888030
佢既導入係咪真係有用?
大家有冇咩抗皺緊緻產品推介 覺得自己法令紋好深 但年紀唔大又唔想咁快用貴野住 見到Curel有出抗皺保濕面霜 諗緊試唔試
你本身睇邊間轉運?
睇完review想全包
靚到痴線
咁開心決定要買colourpop慶祝
美白牙齒咁平?
舉個例姐,因為我已經唔記得左實質幾錢
間野好唔好態度 我都心思思想做
Colourpop sailor moon 個胭脂已經sold out
想全包未load到比錢已經無
colourpop話唔ship to my address 😭😭

Unfortunately ColourPop packages are not currently accepted to the address, province, or country provided. Please reach out to Customer Service for further assistance!
係香港地址黎架咋屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞