[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#117

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
今日無啦啦收到factiv 寄黎嘅利事封 好驚喜
係呀 咁岩前排睇到 aloha無留意佢真名
離題
twitter啲(年輕)日本人成鳩日RT抖音
宅嘅就沉迷第五元素 明日
仲有吹棒中國美妝品

前日又吹捧熱巴 逐漸中國化
果日先係Twitter 見到有日本妹開箱強國化妝品
心諗 屌...啲中國人自己都唔用你買黎用傻撚左
我係IG都見到 仲話係激安コスメ
屌 要用平野用Daiso咪算囉 竟然走去用中國D化學野
D youtuber化中國人妝 紅眼影就係中國人妝
有個top comment話韓國美女就靠努力 中國美女就係天然
我都收到
一戴口罩戴得耐就出暗瘡到底點搞好...
我呀媽話覺得好靚
想問下食10mg a酸通常幾耐會開始見效架?
唔知10mg會唔會太低劑量所以無乜效果
但我有情緒病醫生淨係肯開10mg比我
仲要等有醫生紙佢先肯繼續開
好驚醫生唔比我食
算啦而家啲日本妹
上次行池袋 好多都整容整到變晒型咁
你地地址填順豐站?
我都係
所以而家唔化寧願樣衰少少
收件係順豐
但會員地址填屋企
2-3 weeks
唔會冇效
嘴唇唔會乾到裂已經算好
有冇絲用過ezskin?
暗粒肌 唔知溫和煥膚精華液 抗荳凝膠 抗蔓乳液 唔知點揀好 大家用過邊隻work?
唔知自己係一年四季都有油係外油內乾跟唔到佢官網個膚質揀成set
要化就化眼同遮黑眼圈 唔用粉底
如果去洗手間 會拎紙巾濕少少水抹下鼻側出油地方
或者可以試吓用粉餅, 唔用液/膏
Hyram 條友畀鬼妹屌到上天
台灣dr ivan6嘅鬼佬版
實在個個整到一樣樣好咩
無睇曬全條 但佢係話 kiehls 隻eye cream 質地 好厚

低中價位 eyecream 依個brand 都好多人用

無追 dr Ivan 係咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞