[勿助長代購勿提L’Oréal Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#117

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
唇膏好好買喎eg. Roman
仲有Clio啲嘢眼影、遮瑕液都高質
我知道Steve請咗公關幫手洗白,唔洗旨意

想提下唔好去銅鑼灣人血宵
見到d咁既野果然係藍尸開既人血宵,完全冇監管啲檔,水貨化妝品都賣得,喺黃Tg group 度夠膽賣水貨化妝品我真係第一次見唔係以為(自稱)黃色就咩都做得啱呀

steve寫話捐錢都好信,到時唔捐邊又好似果80萬咁落咗格,好似佢啲卡game咁成年幾都唔發貨而且佢都係寫捐612呢d大路,不如自己捐咗佢算
味見過邊間黃店咁大口氣用手足價三個字,龍門渣哥做咁多野都唔叫自己良店仲要同出邊個價冇分別咁咪即係普通做生意,用咩鬼手足價
水貨化妝品都當黃店咁金鋪都得啦邊度黃啊企開啲啊

勁多打手即刻咬我話比次機會,啲檔主好黃
我想講咁多黃年宵唔一定要去呢個,唔該大家唔好貪方便,去個藍尸搞既同去咗個政府年宵冇分,政府年宵裏面啲檔主都可以好黃,你會唔會比次機會?

有錢嘅話整整佢
連條眉都可上返去
竟然係咁
一言驚醒夢中人
認同age gracefully 就滿足
年紀大了始終會老
一條紋都冇/ 打哂filler botox果d有版大家睇而家幾多膠人
第一枝以前香港有櫃賣
而家好似撒左未用過但聽聞唔錯
第一枝我乾肌用覺得幾好 唔乾
自推一下
想要黃店地點最好黨鐵紅線或灣仔cwb 一帶
朋友以前做過果間原來係藍店黎唔想去
謝謝
覺得玉容面膜唔好用....
clio眼影
好多日本妹化妝都搽到一撻撻
但係靠filter就可以影出黎好靚
究竟係邊隻filter
Cosme有啊
晏晝出油可以點處理
係咪出油前先再補下濕?
咁唔買啦 多謝分享!!
係我自己唔鍾意唇膏 去睇clio先
想買下護膚品嘛 歡迎絲打燒我
我之前去韓國冇咩買護膚品 想買但一睇到有啲店係店面貼 "中國遊客有額外優惠"就唔想買
早一兩年d post好似好多絲打有話第一枝好好用
呢排玩命試緊cnp枝蜂膠精華
見到d架妹狂推 忍唔住買左黎試
控油粉底+base

有冇絲打有性趣?個包裝好唔高貴
好似Lego公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞