SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
終於打完全game最難嗰關
無自己機打真係好麻煩
上一隻冇得remote play,一日打唔到一關
所以買咗switch版,中晒伏
樓主想問點樣入歌,因為我換極都換唔到自己d歌
係咪好想用古辛夾撚爆佢
唔知round 2會多左個地圖
我直接skip左自己回合,之後敵回合就迴避
之後成堆無人機係第2回合圍住晒,勁易清
不過後果係打a law ms打到仆街
近排睇返官方字幕00兩季,發覺遊戲00人物同機D名好多都冇譯到
邊關?
話曬黃金神

勁到嘔既代價係升餐死

1000HP被人一下KO咗
根本個阿叔果面班人個個都唔知想點…
蝴蝶女本身都還好,初期只係一個無主見只係聽阿叔支笛既軍人,之後比岡媽光環無死到,仲要漂到變聖女(屌你,明明只係巴巴得1hp咁岩行到你前面)
黑鬼典型二世祖,成日要面想威結果搞左一堆on9野,直接間接殺死哂班主要角色(拎魔劍出黎)
阿叔初期感覺想寫佢係同朱古力係政治上角力,跟住魔劍果陣又叫黑鬼唔好用,之後自己就狂用

反而咖哩雖然岡媽夾硬寫翻生佢,但叫做正正常常既描寫
仲有0079 劇情 用0093 機體
最記得
第二關 見到羅蘭落地球
基魔打變態兄弟爆seed
希羅經過一炮射基魔落地球
真係cross 得好正
你好似計多左0高一次,自己回合最多殺21(MS)+7(聯攻)=28部,敵回合要殺7部先得
00護送運輸船嗰關
佢啲聯攻同機體位置真係要計得幾盡
開1部戰艦聯攻打00劇場版第一關hell難度
幾個注意點
1.剎那&提子出現後記得每round都向右走到最盡,隔離d els唔會打佢
2.剎那&提子同艦隊之間有堆els會根據自己個位置決定追殺前者定後者,記得比個艦適當行前少少引到佢地 試多幾次就明
3.9架機搭9件廢柴+維持現狀技能
4.想升既機師擺艦員位(艦長通訊魅力以外)
咁玩落去 基本1場8-10分鐘
機同機師都1個鐘左右就可以75lv
呢關處理得好對面一次都唔會瞄到你
個人覺得鐵血有關要護晒他賓氏啲運輸船個關仲難,要一部都唔爆真係要好小心
果度名瀨完全HI唔中蝴蝶女
要靠老婆SL大法
名瀨同佢老婆退返去右面吧啦
右面個班就善用遊擊聯攻+支援
個關難在要就企位頂住啲運輸艦,如果唔係第一round已經爆咁一部,搞到要狂sl
遙距玩有咩人會用呀
搞咁多野我用switch 玩唔好?
00難d喎

以sl大法次數黎講00運輸船最少用多幾倍
我都係用Switch
平時返工塞車可以玩一兩局真係幾方便
係個FPS 真係少到似睇Powerpoint
試下先,謝謝
00運輸識用援攻唔洗sl
唯一要係00最終關
純原班廢物連自動機都可以miss
用USB開開一個新Folder名為GGENEMUSIC,擺晒d歌入去後,再係game入面set返就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞