SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實想問用超浪費之人啲en 點推?
今代其實回血冇咩用
Lady由癲雞自由轉換成賢妻呢個能力,
係佢可以保持咁有人氣嘅原因
武器櫃2 做17個銀零件任
武器櫃3 做13個金零件任
唔理邊個零件任 總之完成數達到個個數量嘅就會出
基本上就係接近爆機先有

所以...其實唔知講埋哂D勇猛3做乜鳩
一隻野要去到接近爆機上哂神技先勁 咁到底仲叫唔叫勁
可惜cut in唔係除眼鏡
TV佢算易理解喎
大男人同英雄主義,覺得女人唔應該上戰場,打仗就係想打嘅自己上打死無怨,自己條命自己負責,唔會殃及民眾,唔駛文宣圍爐
同多歷斯想法有啲接近,不過多歷斯係指揮官五飛係馬前卒,前者為自己手下條命負責,五飛只需要顧自己

係EW失業搞到痴左線
EN加到300 + EN消耗無好癲個D
好似SF 傳說 狼王 海德拉 權天使呢D 覺醒武任開唔嬲
用els個D開兩野就腎虧
特列斯個級數高五飛好多
TV版五飛係單世胞生物
特列斯係想用自己既血去話比人知戰爭既問題
(所以佢好唔中意MD)
我就係用els搭呢堆技搞到腎虧
特列斯有讚過五飛係理想嘅武人
佢哋相似嘅係「攞命搏」呢一樣,特列斯覺得㩒個制打仗嗰種係冇意思,自己安全犧牲其他人,咁樣勝利者贏左都唔會珍惜
所以佢唔鍾意MD、屌鳩lady用殖民星要脅5子

但五飛就侷限單打獨鬥,特列斯唔介意用計謀同指揮其他人
els 50en一招 x2就100
你就算回到en都唔划算
請問點解有托勒密2型改 我得托勒密2
打劇場
頂 我一早已經買左托勒密2 而家先知原來仲有改
00劇場版第1關,即係打ELS個集,有得用2改,可以推爆GET計攞
戰艦聯攻真係做壞晒規矩
可以唔用限制自己唔用既
可以限制*
我拎黎清外傳果d無乜難道既關
細個第一次玩未睇Z 玩到打boss關加美尤都仲未有覺醒唔記得比左部咩機佢坐嫌佢太廢打佢入冷宮

仲有好多隱藏關同人物之後上網搵攻略先知
但係年輕卡曼我到而家都未擁有過
個人覺得呢種Crossover嘅G Gen好玩啲
我係要解75LV個成就先玩艦
而且係玩架垃圾漁火號
不過刷果關係宇宙所以無所謂
用PC玩 入GAME load開場動畫就停止運作
超越之龍啲點點配好?

福田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞