SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實今集見到有D機係全BEAM已經唔係好想用
其實買書送果2部迷網係邊個駕駛?之前睇漫畫都無見過
鐵血關:拎beam射我呀屌你老母
海德拉就係唔係全BEAM 所以我先覺得值得一提

反而WZC 真係得招豆豆炮唔係
屌 仲要扮哂野話防beam喺零式面前無撚用 心諗 你就真係無撚用
射足3炮都打唔死隻卒
好似係新野嚟 最近D新機
用晒勇猛果敢超浪費家果d能力實夠打既...
係就食pliot,但落場咪又用最勁嗰一兩招
尤其SF乜招都差不多EN,扣得最勁咪龍騎同覺醒技,谷恆佢物理射擊同pliot覺醒技都夠一下一件is okla
認同sf太平均,雖然龍騎兵係今集係幾好用,但真係未到逆天程度,係唔玩戰艦聯攻下,前、中期自己d機未算好勁既時候,sf既龍騎兵射程夠遠,幫手援攻、磨血係一流,佢同wing 0 ew係前期幫我好多

但親生仔系列既oo真係屈晒,trans-am雖然綁定超強勢,但搵番高達使者去揸解決左一半問題,full saber高攻超屈唔在講,oo r雖然無咁高攻,但有地圖炮式回滿血,呢招根本就bug黎,獄天就射程遠又有盾,鐵血系列我未玩,只係升左狼王就唔評論
好彩有蒂法,否則乜最勁響晒00度
希羅: 防beam罩對我無用
其實以前都有分Beam 1 或者 Beam 2
鐵血招納米裝甲就已經勁到直接擋Beam 2
其實裝光學威力有冇可能秒鐵血d卒?
00QFS比剎那用勁到
2、3下就可以trans-am無雙
超浪費之人
浪費家
威壓
光學LV3
射擊LV3

機體攻擊力999

無野射唔爆
漏咗:
勇猛果敢LV3
加埋武器櫃2武器櫃3
抗beam? wfc
見過有d傷害片段
傷害0
但堆角色技能加成加到10幾萬
本身好鍾意地獄死神...屌佢老味廢到連招格都係BEAM....格硬谷高佢
金色機天照兩個人駕駛既,隻GAME有其中一個,叫風花
另外部王者個人就無
打鐡血果關用大比安好慘,要9鞭
好記得呢條友搵架戰機推高晒stat 一招ko超越之龍
事實就係有用 屌 越諗越覺得句野柒
好心招3連炮整做特殊啦
一定有 其實求其整D +power已經秒到
覺得g gen nerf w 到喪心病狂既地步
雙龍改tv其實都好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞