SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
阿尼路亞超勁喎
鐵面具其實勁 multi tasking 方面已經超過其他Newtype 可以同時控百幾個觸手 反應同IQ都強好多

佢聰明反被聰明誤 半人半電腦先會俾殘像fake到佢個自動鎖定系統
超越之龍個關有無咁那長呀
無用戰艦打到天昏地暗
有冇人用唔到派遣軍團

anymore like this
我打鐵血第11關卡住左
一入後半就不停loading
接近日經問題 npc仙奴唔好俾佢去表側
就算換成tv版個樣都係一樣

ee 個故入面 地死無左個盾,雙頭龍無左背炮,沙改無左機槍

想幾勁?
點解到依家都有人期望EW版武裝會勁過TV版

明明EW版就係講緊Eve Wars後唔再需要高達然後送去太陽燒咗佢,臨時拎返嚟用嘅機點會仲有咁多武裝,敗榮啲機設都睇到以前武裝嘅武裝係多啲
點解到依家都有人期望EW版武裝會勁過TV版

明明EW版就係講緊Eve Wars後唔再需要高達然後送去太陽燒咗佢,臨時拎返嚟用嘅機點會仲有咁多武裝,敗榮啲機設都睇到以前武裝係多啲
要拎晒隱藏機的確係,但用戰艦打用黎刷機lv超一流,d機自己走埋黎

唯一要上網睇攻略的係點快速升機體LV到75個獎杯,可以封Game,上班族可以玩到兩個月左右差唔多,今代值得買
最難打 00 個堆
勁多特殊攻擊硬食
反應999無幾多招打到你
想問下買g unit漫畫送code
code係咪包含switch版同steam版?
想問下 點樣開小地圖睇晒成個場d機體位置?
無得睇成個大局好難部署
我想問鐵血stage11我係咪中咗bug?佢又冇show個目標區域係邊,部螢火去到地圖盡頭尾二兩格又唔識行
我放返晒啲機入裏側先入後半part就冇事了

頭先已經卡loading畫面,追po先知因為西洛冇入裏側
呢關咁撚多bug嘅
簡單d講你d機唔好移去另一面就ok
Code得ps4同switch版

我諗入後半part前要返晒嚟就可以
求link
玩完隻驚心思思走去睇番00
正式由seed派跳槽去00派
其實00第二季都唔差
只係冇S1咁好
CrossRays 入面一定係00最好睇
00前一代同後一代咁大對比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞