SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
下,我成日用喎,唔使攪好多,用個app之嘛,係用唔到黎打動作game,個d姐,因個操控真係唔掂,但用黎打g gen哩d戰略game一流返工都照打
哩關冇乜特別,我擒日直播時,係SL一次就攪掂
請問一下,補給技能lv1係每回恢復10%,場上又有gn爐回10%,係咪都係無加成回得10%?定係回20%?
10% only,有20%就回20%
究竟switch 版會lag係機能問題定真係bug 利申switch版,已經習慣了
播片都lag
定係佢即時運算咁能勁?
我用Rog Phone2都好順
其他手足可以睇片參考
https://youtu.be/L4cejroyn4c
build fighter根本唔係高達,好討厭
想問下買game果陣買左 season pass
依家點dl dlc?
個人覺得Build fighter唔差
但TRY就......
Driver就更加.........

Build個系列入Gundam breaker應該幾好
但NGB又搞成咁...
升lv係咪加爆攻擊力就得
岩先知可以轉相, 但無得Save低

最已陣
D敵人比你射撚死晒
標準答案:托2改
咁就唔好買新艦直到GET到托2改為止
想練全女班有冇邊幾個係特別勁必練
同埋打爆晒一個故事有冇咩特別野會送
玩左幾日都仲係頭幾關LOOP緊
鐵血大家姐
1. 我個人覺得係dlc tifa
能力+1 step

2. 任務>顯示報酬
你會睇到有咩拎到
名賴嫂成長好低,升到4 50lvlv已經俾其他角追過晒 唔知升爆有無好啲
無 1期2期升爆都...好廢
你想save低邊張相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞