SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
香港垃圾翻譯譯錯左好撚多條件
係,解剎那同李瘋子打果個任務仲要就住就住唔夠數唔開大招

上到Hell直情發生「00R 100%命中、再生5%命中」呢啲平時用自己機先會出現嘅數字
我係Amazon到買,計埋運費應該50幾蚊左右
其實有無得維持係超強勢唔升超一擊
超一擊一野就俾人打到跌返普通
想問預防者個培育技能係咪一定要爆機做派遣任先會拎到?本身有預防者個技能嘅係咪得w個條友?
如果我將部機練到上10lv,再開發做其他機,昇lv既點數會唔會保留?
唔會
有冇人試過swtich個save入唔到?
差一部機升到75lv就白金 每日出去派遣算 或者打個高達使者比哈姆 就棄得game
魔劍卒
我見amazon無特別話送code
雖然D正傳嘅漫畫版結局都係一撚樣
但D閪地方細節位會改咗
真同阿C蘭最尾打個度
真係撳住阿C蘭嚟砌 包括對話方面
不過最尾唔記得咩事分心 比阿C蘭反殺
唔似得動畫咁 爆一爆seed就秒撚咗人

鐵血個邊就咖哩最尾有用魔劍射鳩朱古力
不過朱古力用劍擋咗 所以先斷劍
成件事好似即刻合理咗
唔似得動畫咁ON9 擋幾下豆豆炮就斷
得援防幫到你
一係S/L
反應999
其實學無感情 唔會升超一擊 不過要用技先會升MP 就算升到超強勢 用扣MP招都會落返強勢 如果升到超強勢 唔用扣MP招 應該一直都超強勢
邊個有經驗值增幅B3?
三明條女 應該第1個技係回HP1 尾3個技能就係
仲有冇其他 未過鐵血
DLC AGE綠魔 同基拉(迪士尼版
原來基拉有 等我繼續練先 多謝巴打
又係有得睇第一招去判斷有無2倍經
第一招係HP修理1 (回15%血)嘅人
升到60定65lv就一定會有經驗beta3

例如
初始個咋人物 雷謝爾
劇場版電池
劇場版小熊
呢幾個應該可以快少少拎到 基拉要打爆咁濟先有
但雷都係on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞