SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
00S2托勒密2
大天使有同防beam塗層
智慧女神有照射機同爆雷每次20EN
真係睇你用咩MS
都估到會有人答00s2
如果我咩ms都用,好似大天使實際啲,照射機都唔多Ms用得著
照射咪
SF, IJ, 迪迪尼, legend, impulse
應該有得裝OP
sl 大法?
咁睇下定義係「勁」定係「神」,層次上係唔同,我一開始都讚突自係一部幾好既機,優點都講左,但上到神級位,唔計隱藏機系列,好似你咁講oo果兩部的確係神

好似踢波咁,你會話美斯c朗係神,但世三尼馬果d唔好波咩?但你唔會話佢係神一樣,勁唔等於神,呢個係我既定義
點出限制解除?
Ok
無用 你會抽到邊樣係入房果刻已經決定
為咗生產登錄, 升啦
升埋鳳凰高達(能力解放)
之後再上有更勁ge機
角色D數據冇參考價值,睇有咩特性先緊要
鐵血最後一關extra難度ko
TIFA同粉紅妖女都OK,粉紅妖女放LEADER位每ROUND加MP
我冇完整追過00同鐵血,真心對呢兩代D角色冇咩愛,就算明明W同SEED D 角廢過00同鐵血都係有情誼結升返W同SEED D人
部鳳凰能力解放好初期黎講算還可以,如果有耐性升埋部黑哈囉出黎有招POW都8600既特格,應該都玩晒
綠Haro->黑Haro
應該視乎你D駕駛員,要9個廢到主力4圍低過300先會有高D經
YOUTUBE應該有全開發路線架啦
上邊個部升爆防同機動力做援防簡直係無敵肉盾
迪尼亞劇場版數值重高過3子咩料
超兵果然最垃圾
有冇人試過唔升佢血然後裝招逆境求生(即係愈少升愈打得痛)? 有冇用?定佢係睇血淨幾多既百分比?
愈少血*
真係要數XL以下頭十SF都未必入到
以系列頭三強,我個人首選呢幾部:
W:
1. 重炮手EW
2. WZC
3. 古力培

SEED:
1. 紅龍
2. 天蜜娜
3. SF

1. 00Q FS
2. 獄天
3. 妖天

鐵血:
1. 流星號
2. 殘命錫蒙力
3. 狼王

今集因為要食埋Pilot技,所以屬性越單一越好用,我以上排法都係用呢個準則
SF係平均,但問題都係太平均,要夾某一種屬性就直接犧牲某一種武裝
最大嘅優勢就係佢打邊一個時代都得囉....但佢做到嘅嘢,00全部都做到仲要有Trans-am,冇得比
幻象招覺醒武係超一擊先有 感覺都係差D
其實w嚟講 海德拉好勁...應該係勁過5子
佢有beam覺醒武食哂2射擊同beam技能
越講越覺得5子真係太廢...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞