SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你意思係遊戲定動畫
點樣開黎玩
Game
有魔劍又有特格中二下
真心勁
鐵血平均來講手短包括巴力,錫蒙力維達爾真心全面係唔識飛,sfs解決
都係個句,無uc時代的眼淚情況,真心各系列互有長短,除左seed系!無核推動要扣en...有核既又主beam俾人擋死
00系而家係主力
SF同傳說谷到幾勁下
因為龍騎兵本身用EN少,加晒啲咩浪費人都好少事

Full Saber 用落好過ELS
獄天使都好勁,食中Buff加射得遠

想Train月鋼機,但見啲數值同招好似麻麻地
玩緊seed d都唔知自己睇緊d乜撚
議長打尤利烏斯 基拉就食花生
假莉古絲話要打恐怖分子 真莉古絲就護送人上宇宙開鎮魂曲
跟住仲話議長宣布打恐怖分子呢番說話好有魅力 但要諗真d咁樣係咪大家想要既世界
我屌 唔通我想要個比恐怖分子拎碌大炮瞄住既世界?
成團大天使都on99冇野搵野黎做

劫婚搞到尤拿做左大佬同藍色宇宙合作
之後又帶番卡嘉蓮過去 咁劫乜春婚啊?

真說得Stella 成功果下 基拉就一野打撚爆毁滅
亞斯蘭自己處處放生基拉 仲可以理直氣壯教訓人
大佬你有無咁痴線
有冇人有玩魔劍隊?
一turn 清 半場不是夢
玩完OO外傳覺得1999
最後馮恩被偽寶KO咗定點
9-11 season 3去到第10集停左
係咪諗住19號套𧗠生劇出埋先,之後就同步播?
Wrong post
無事,仲拎左原veda 個核心走
之後就失蹤咗?
艾多莉亞擺咗係敵人基地仲可以收返gn driver先好野
最鍾意死神, 但斬得個2格
佢生存到挖els都未死
部機仲同els合埋體
點理解?
就係想征服世界?
升下原版亞斯塔錄睇下點先

部機幾型下
00 第二季最好睇其中幾段

死兆砲攻略戰

洛奧「一秒tran am 」

Exia R2 vs 0 Gundam
漫畫出曬?
我仲記得第二季op2出左頭兩集全部露曬點
不過而家修正左
有出過呢個Vision咩?點解未睇過
你睇左咩謎版
玩完隻驚心思思走去睇番00
正式由seed派跳槽去00派
其實00第二季都唔差
只係冇S1咁好
CrossRays 入面一定係00最好睇
00前一代同後一代咁大對比
玩緊seed d都唔知自己睇緊d乜撚
議長打尤利烏斯 基拉就食花生
假莉古絲話要打恐怖分子 真莉古絲就護送人上宇宙開鎮魂曲
跟住仲話議長宣布打恐怖分子呢番說話好有魅力 但要諗真d咁樣係咪大家想要既世界
我屌 唔通我想要個比恐怖分子拎碌大炮瞄住既世界?
成團大天使都on99冇野搵野黎做

劫婚搞到尤拿做左大佬同藍色宇宙合作
之後又帶番卡嘉蓮過去 咁劫乜春婚啊?

真說得Stella 成功果下 基拉就一野打撚爆毁滅
亞斯蘭自己處處放生基拉 仲可以理直氣壯教訓人
大佬你有無咁痴線

又唔好為屌而屌 老實講邊個知你說得成功
要屌都屌尼奧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞