SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我係翻睇咗W
細個睇咗次覺得只係懶型擺pose
後面4子得剎那一個打
第一季故事個flow好好,有文戲但係唔覺悶場,又交代曬主要角色嘅故事
第二季寫重左剎那,但係個成長反而唔太突顯到
lockoff由一開頭當打份工咁變到自己承認係天人
電池由救返條女個part個故事已經完左,所以都可以理解點解佢做電池
提子就有人造人本來只係跟plan做野比lockon感化到越黎越似人
00 人物描寫寫得幾好
係啲機名好難記
電池
好多人物都好深刻
Lockon 可以連命都唔要黎報仇 佢死個下好心痛
哈姆太郎對超越高達既執著 (不過第二季寫到過火左)
柏櫅雖然on9但真係唔會令人討厭 剎那第一次(公開)行動削佢人棍 到最後一次任務剎那救番佢條命

老實講我跳槽原因之一係托勒密入面所有囡囡太完美
Seed 既女角外表完美但個個唔係痴線就係傻既

同為粉紅毛 菲特好pure好true 莉古蒜就
我細個睇覺得王留美撐起左成個第一季
仲有好多人物都好好 例如熊叔 索瑪 露易絲 沙慈 單馬尾男
不過都有d我覺得麻麻例如第一季揸金吉個傻佬
支那不了
瑪莉!瑪莉!瑪莉!TRANS-AM!
無實力但又想兩邊落注嘅人,嘴遁又無妖女咁叻

s2仲樣衰咗。。
妮娜殺佢都開心嘅
但轉頭就俾人當condom引咗露易絲去報仇
係唔差,算正
咁多套高達戰鬥,首推Lockon 1秒 Trans AM 用部爛機都反敗為勝最正,完全唔似Seed D 九唔搭八,插爆駕駛倉,部機核爆都唔L死
電池最大賣點本來就係癲狗哈雷路亞
第一季寫死左然後第二季一味瑪莉瑪莉都唔知係咪得罪編劇
本身想買,uc fans,係咪可以skip無睇過w 同00

同埋爬左d post 話switch 版lag 係咪真?雙修用家,如果lag 會優先考慮ps4,有無巴打可以講下uc fans 買唔買得過
wing zero,地死無左個盾,沙改無帶支槍 同一早拎走左zero系統,雙頭龍就張正義中二病 自己整走個背包,得重改係完完整整
00 啲打鬥正,最有印象:
第一集肥仔德型到爆
爆衫
第一次開 trans am
點知你鍾唔鍾意
真正懶型擺pose係seed 同seed d,成隻game呢兩個都skipped哂故仔直接打完算
你睇到碌嘢撐起咗成個第一季
真係好好丁
seed同seedd 無擺懶型pose啦
最有印象咪阿斯蘭無傷ko真之後收劍
鐵血打完第一季
我決定第八關開始唔睇故事
點解我開哂高達骨架都解唔到231任務
你要打埋三明最尾果關部爛機返黎先解到
巴力勁撚到
得兩招技就話人廢
其實部部機用落都係嗰一兩招
巴力幾勁
但係比起佢對頭咖哩果部機真係算廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞