SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有season pass就可以等佢出
Cross Drive我都有玩,畫面係唔錯嘅
但始終覺得DS好玩d
ds 好玩好多
gba 其實劇情crossover 得好勁,我自己幾鐘意
不過出場人物太少
GBA果隻都正
印象最深刻係果架黃金渣古
好多劇情都仲有印象。gundam x 對變態兄弟搞到基拉爆seed, 加美尤hyper 化
古魯謝揸Freedom
好似話GBA餅帶容量唔夠所以d人物咁少
但都可以寫到呢d咁正嘅劇情
Gba個hit數唔係裝飾
BF 一集一場點出
同埋依堆作品d 人氣咁低
邊個會買
鐳射槍中三炮同中兩炮嘅傷害已經好大分別
然後ds將個系統發揮到淋漓盡致
我剩係記得00 3兄妹打freedom同justice
東方不敗 打 w 5子ew版
東方不敗1打5都輕鬆打咁制
nds果作將阿寶佢地三個主角組nt隊可以有合體技攻擊
想問下有冇邊度可以睇我差d咩零件未齊?
答2l係故事都只係中期

紅龍就比2l好少少
G機動都應該有人埋單
講真,我依家打佢附送果隻monoeye....
睇返資料2002年出。
但論遊戲,系統同戰略性。真心好過依家主機d ggen
Vadar真係好有眼光
揀親d女都咁索咁大波咁可愛
以前g gen zero果陣hit數都唔係裝飾.
d咩六連飛彈...就算你得30%命中。都會中一兩發,都幾痛。
你中曬六發,重痛過米加粒子炮
g gen neo都有東方不敗一抽五劇情。
細個睇果陣型撚到
木馬既六連飛彈,最有一兩飛中既
重有隊長既主炮援射
ds 唯一我唔多鐘意係uc 同平成分開
玩平成沒哂d nt 同hyper 化難打好多
同埋果陣自護d分體坦克真係好撚勁...
d唔知乜乜無反動炮,一野轟落來高達都扣四千幾
你中五六發就gg.
而佢d坦克,一關起碼有七八部,你打爆佢重可以變飛機
當年你d機要ace左先可以買。一子錯,你又要重頭開發過
主力都係神高同Turn A
其中有關X要同Turn X打一次先unlock到月光炮
印象勁深刻
重記得最後果幕,沙漠同神龍一野轟落東方不敗度,佢一手擋一隻
然後希羅wingzero用大炮射佢,東方不敗用石破天驚拳互格
以前既脫出系統,已經得返少數機有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞