SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
做咩唔買season pass
因為我打得慢
尋晚開始打月鋼,而家差兩關就打曬
我睇曬所有劇情
我卡左喺seed同x astray之間冇咩點玩到
妖女第一季已經攻於心計

偷Freedom 突登俾CCTV影大頭
借刀殺人害死佢老豆
於是佢就繼任家督
開創佢嘅核武組織
畢竟今集啲劇情比以住長
Seed 同外傳我打左成個禮拜
劇情我反而睇曬外傳咁濟(除g-unit),因為正傳仲有動畫,反而外傳可能得漫畫,漫畫無乜興趣追
妖女唔洗討論
拉克絲嘅設定同佢做嘅嘢成反比
Seed d 直接變大魔王
會登錄:開發、設計、GET、任務
唔登錄:交換、捕獲(包括派遣)

我不論正傳定外傳都睇曬
我知gunit仲出緊,但係我都好少接觸到外傳故事
我之前花左兩日去玩開發
好似鐵血啲廢機,開發到上唔到去就拎去交換啲new 嘅機再開發
呢個方向好玩過刷get bar
但astray劇情又出唔足
我玩左一晚開發 打鐵血ma果關
兩隻艦18部機全部放晒未開完圖d機
打一場全部開發一次 唔駛打好多轉就打到無
g unit係廿年前coco漫畫出,隻game內容講哂咁濟唔駛特登搵,不過好似今年有新版
Seed跟本就冇野好討論
福田自己都唔知自己想講咩
根本成套野都失心瘋

我知,都無計
我係刷月鋼嘅第一關
可能你問我點解唔打MA果關,答案好簡單
果時未打到

到我收到了
係咪啊
粉紅妖女唔係得個講字

當佢奸角睇真心一流
想問下seed d 最尾個關既任有冇得一次過做哂架
“基拉只會在乎身邊嘅人同事”

呢樣一直都無變嘅,當初留大天使號都係班fans響度,要幫手保護隻船。打完seed, 妖女響身邊,其次重要嘅卡加蓮同阿斯蘭又響左近。咪無嘢隱居做望海老人係議長啲手下自把自為又好咩都好,想殺妖女先出山姐。

基拉角度諗撚知班友自己做定議長下令咩。想殺妖女嘅人梗係唔信得過啦

Impulse打Freedom 同 神盾打Strike係Seed打得最好睇個兩場

天意打Freedom如果唔係基拉對白on99都好睇嘅,起碼基拉認真有火想置人於死地
我打嗰陣用兩個聯攻尾刀就拎晒

唔知關唔關事

所以我話「基拉只會在乎身邊嘅人同事」
神盾同strike 對打有宿命嘅感覺,我只有一個問題
亞斯蘭條廢柴,爆seed 之後同基拉技術水平對等?
天意打freedom就係古魯謝好想戰死,所以一直用捨身技打到而家。基拉跟本嘴遁無點過😂😂😂0分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞