SD高達 GGen CrossRays(17)DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
鬍鬚佬就係啲既得利益者維穩撚
奧加就少年得志沖昏頭腦
但麥雞又有咩理念,阿格尼撚之外
只能夠承認佢真係單純到只係想要把屠龍刀....完
話佢想報仇,咁S1已經目標達到
話佢好有野心,絕對講唔上
搞咁多嘢,都係令人覺得佢俾人屌屎忽屌到short咗
三日月邊版好啲,本身升緊第一季啱啱攞埋2nd
2nd啦 仲多樣能力-MP
但子安武人入White Fang果吓有啲膠
佢連復國戰爭都無去做
突然扮到好care啲殖民地武裝起義
明明咁多年都無關心過殖民地
所以到結局都唔知佢為咩而戰

杜魯斯就真係純粹係中二病之野望
先搞壞全世界 再自己出黎做救世主
博人支持佢統治地球圈
妮娜原來都有高達使者技唔差得晒
可以同芙蕾組癲女人隊了
第一季鋪到第二季
千辛萬苦奪權殺哂兩個朋友
點知麥基拎部巴力原來乜柒特別都無
個個仲當佢傻鳩咁
十足十九品芝麻官入面周星馳拎明朝把尚方寶劍想斬清朝嘅官咁
你自己睇返W,完全同你諗嘅相反

子安加入OZ就係為左復國,佢仲單槍匹馬衝入敵陣隊冧個聯邦將軍,唔係莉莉娜邊有得做女王
離開OZ之後佢一直有喺宇宙幫殖民星擋住OZ,因為OZ想將宇宙變兵工廠,亦因為咁所以之後白色獠牙先搵佢
而希羅同佢打嗰陣問過佢,zero已經預知咗白色獠牙嘅掉垃圾計劃唔會成功,做乜仲要錯落去
米利安多先講佢只係想呢場戰爭死越多人越好,要人類從心底恐懼戰爭
事實佢係想用同莉莉娜完全相反嘅方法去令世界和平

至於多歷斯,佢一開始係真心相信羅姆菲勒可以管治世界,覺得講和平班人on99
後來羅姆菲勒原形畢露,佢同X哥一樣淨係關注事態發展,只係俾左部艾比安希羅咁
到莉莉娜趕走桃樂絲丫爺,多歷斯出返嚟係為左糾正自己嘅過錯,佢同昏迷左嘅lady Ann講過
因為唔係佢耍手段殺晒班和平派,全世界一早廢除左武器
佢相信由有能力同責任嘅人先有資格主導世界,W5子就係佢嘅理想,想同米利安多單挑都係呢個原因,勝者為王
最後佢死左,lady銷毀全球兵器貫徹左佢嘅想法:輸咗就讓路俾剩低嘅人,即係莉莉娜嘅完全和平主義,願賭服輸唔攬炒

成個W係好撚chok,但人物心態轉變係好完整同有理有據
就算你咁講
W的確係啲對白玄到仆街
杜魯斯更甚

以前小學睇
真係好難明佢想表達咩
想問點樣先可以有特殊天線
戰艦聯攻好低傷
https://gamerch.com/ggcr/entry/117704

特殊天線2 銀章任解完第12個unlock
特殊天線3 金章任解完第10個unlock
Thank you
打完一關,AUTO SAVE果時彈ERROR
GAME START同LOAD都入唔到GAME
想請教下亥伯龍光罩版,係咪打晒所有關,派遣就有果關任務?
DLC要唔要買
每次出都要買先有新機,例如X高達?
Yes
我派左5-6次攞到
戰艦聯攻淨係打一隻開盡boost
最盡見過幾多萬攻?
把握機會lv2同埋1on1 lv3係邊度打
hell都唔見有既
應該紫色敵方 隨機出
利申未出過
DLC沒有關卡, 上網睇片當買咗

得2-3部機, 買黎無謂啦
唔係每個月三部?
十二月我見到有X, turn A, Age
POW其實係咩黎
GATOOOOOoooooo!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞