17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
send左email問professor eie
佢話呢幾日會搞埋呢round個conditional offer
如果下個禮拜冇既話就可以當自己冇offer
CU GERONTOLOGY已派1st conditional offer
多謝cu offer god
仲有2nd round interview 個啲要努力呀,
我會考慮要唔要

拜下poly ageing 同bu gis 先

congrats 我想問 cu 同 poly 老人學洗唔洗interview

兩科都要
Cu有埋2nd in
但我冇收到2nd in 就收左
再一次多謝offer god,我呢啲垃圾都有u讀真係上天對我既眷顧 自問gpa好低但interview都做左好多好多準備
希望人人有u入

介唔介意講下cgpa ?

我Gpa好低 講出黎驚大家笑柒我
岩岩好過3多dddddddddd............
真係靠interview贏

介唔介意講下 interview 嘅詳情

想睇下interview既詳情
應該係好勁

巴打
Year 1出左offer?

好似話出曬啦
Shipping 同 GSCM
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

You are not alone

你地邊個in

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

T L Yip+ Kelvin Pang

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

我GSCM 係program leader同一個平頭嘅男仔
巴打

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

一個姓Dong,講英文唔正
一個英文名叫Pietrus,好似係咁串
polyu ise俾衰婆plz

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

我都係 其實好hea感覺上 都無gp discussion

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

巴打

Gscm我擺左2nd choice 無得in

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

Same

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

巴打

Gscm我擺左2nd choice 無得in

我都係
CU GERONTOLOGY已派1st conditional offer
多謝cu offer god
仲有2nd round interview 個啲要努力呀,
我會考慮要唔要

拜下poly ageing 同bu gis 先

congrats 我想問 cu 同 poly 老人學洗唔洗interview

兩科都要
Cu有埋2nd in
再一次多謝offer god,我呢啲垃圾都有u讀真係上天對我既眷顧 自問gpa好低但interview都做左好多好多準備
希望人人有u入

應該係好勁

我都收到conditional offer thx offer god
利申gpa 3.2
有冇你知bu hrm派左offer未
有冇人知bu hrm派左offer未

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

Same

等你A巴一齊做同學
Offer god
ust conditional offer

Thank you god
啱啱收到 bu science 1st year entry interview, 有咩要注意

兩科都要
Cu有埋2nd in
希望人人有u入

應該係好勁

我都收到conditional offer thx offer god
利申gpa 3.2

我晏d覆大家 我下午有第2科interview
有無人in咗GSBM city 想知佢問咗咩

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

你地邊個in

Same

等你A巴一齊做同學

我冇offer

你地邊個in

Same

等你A巴一齊做同學

我冇offer

佢個陣無問我followup question
City mkt waiting list offer god

你地邊個in

Same

等你A巴一齊做同學

我冇offer

佢個陣無問我followup question

你又冇gp discuss 又冇follow up?
巴打cgpa幾多
send左email問professor eie
佢話呢幾日會搞埋呢round個conditional offer
如果下個禮拜冇既話就可以當自己冇offer

is仲會收 剛剛打多次問
之後派嘅會係人哋reject 同 一手飯
唔上去check 等email 算 費時傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞