17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
City im求求派offer俾我 3.07都有interview我會好好珍惜呢個機會
Poly abb offer god
拜offer 神
BU isem
Cityu Im
全部in 晒
依家等...寂寞到夜深
但係自覺兩個都in 得唔好
新po留名
再多謝hku Offer God 先
我想問BU GREEN ENERGY派左OFFER未
offer god
POLYU BALSS OFFER GOD
今晚12am見呀
我請你食宵夜吖

我個edit掣唔肯走 係咪訓得

我都仲有edit制 等埋今晚啦 比多兩個鐘希望自己

我都係聽日 傳聞6樓係中文in

錯啦!我係5-2xx in 架
中文黎

係咪Albert?

yes ar

係咪真架 六樓就中文GP IN??岩先睇返SD 信比我個人係Albert而且又係6樓

我都係

唔係全部interview都係Albert sd既咩
利申albert sd and in 五樓in 中文

應該係
利申鬼婆in 10樓裝修轉去5樓in

巴打 琴日十點
City im求求派offer俾我 3.07都有interview我會好好珍惜呢個機會

你3.07有interview?

有呀 雖然唔知點解

有呀 雖然唔知點解

上年有人2.9都有offer
Poly itc offer god
POLYU BALSS OFFER GOD
今晚12am見呀
我請你食宵夜吖

我個edit掣唔肯走 係咪訓得

我都仲有edit制 等埋今晚啦 比多兩個鐘希望自己

雖然知今晚出 同埋自己仲有edit掣
但請Offer神畀個offer同機會我
I will make you proud

有呀 雖然唔知點解

上年有人2.9都有offer

但係未n手飯 我好想收到first round offer 雖然知機會唔大 因為我深信大家gpa一定好過我好多
呢到有冇等緊今晚itc fashion retailing 既人

希望做到同學
Offer God

我會乖會努力
求下你 offer god 好想有offer 收
Offer神雖然今晚出offer同你未拎走我個edit掣 但我會等 但我都好想知自己interview衰乜 可能到最後都係睇gpa啦

N手飯
求下你如果到最後都no offer嘅話,你快啲unsuccessful 左我
有無巴打in左poly spa既拎左offer或者無edit制

上星期好似有人收左

但好似都係唔洗interview 係直接收offer

好似係in完一星期出direct 兩星期比in既人
今晚好大機會會出

Offer神
PolyU SPA
我唔想要bu呀
Poly offer god
Offer神雖然今晚出offer同你未拎走我個edit掣 但我會等 但我都好想知自己interview衰乜 可能到最後都係睇gpa啦

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

咩科

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

唉希望今晚first choice second choice 一齊出
唔係嘅話我下星期都唔使等
poly 老人學offer出左未

好似有人話問左 下星期先

唔該巴打

我記得係最快今個禮拜或者下個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞