17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下點解ppp housing 無interview
cccu cgpa 3.5 social science
係咪太低gpa

有無試過打去問?

上年差唔多呢個gpa唔去interview都有direct offer 識人係

今年比人推爆左 好心cgpa高 就唔好同廢柴爭u
有冇人收到Bu green energy offer

有呀,今日收到
多謝offer god 終於有bu offer
btw再拜interview god offer god
polyu
cityu
hku

巴打bu咩科?

green energy

有呀,今日收到

介唔介意講咩CC同GPA

之前都見到你求緊BU GREEN EN

恭喜你啊
12點前一拜bu isem offer god
Gpa god
順便祝各位今晚收到shipping offer
Shipping offer god ISEM offer god

Gpa god offer god sem god 乜god都拜

入到其一捐5舊

ISEM 2點被問路嘅1號女仔同我相認啦

Shipping 第2rd咁快出啦咩又
仲有edit

其實應該未
希望有 仲有粒edit係到
POLY IMT OFFER GOD

有呀,今日收到

介唔介意講咩CC同GPA

之前都見到你求緊BU GREEN EN

恭喜你啊

多謝 我係space bse cgpa 3.28
12點前一拜bu isem offer god
Gpa god
順便祝各位今晚收到shipping offer

我覺得應該今晚未出到
照拜住先
BU ISEM
有無收到offer巴絲可以教下小弟點樣寫份好ge self intro 我得一個機會

你in咩?留個tg

我in im tg: foolishtt 謝巴打

offer god
skill tests god
hku nursing offer god
各位 如果佢寫明smart casual 大家會著
照著suit會唔會唔太好

純色shirt無領加件西裝外套
好似人地apple發布會咁著
我就是成功例子

有呀 雖然唔知點解

上年有人2.9都有offer

但係未n手飯 我好想收到first round offer 雖然知機會唔大 因為我深信大家gpa一定好過我好多

IM 中文IN係咪都係用英文SELF-INTRO

如果鬼婆in你 gp discussion都係英文

睇錯左 係呀

我都想要first round offer呀
靠interview performance 啦

好驚gp in 唔識講 所以希望intro可以講好d
有無收到offer巴絲可以教下小弟點樣寫份好ge self intro 我得一個機會
可唔可以搭單 我都想知

telegram PM @realSupergirl
可唔可以搭單 我都想知

telegram PM @realSupergirl

絲打我都可以搭單問
Shipping offer god ISEM offer god

Gpa god offer god sem god 乜god都拜

入到其一捐5舊

仲有edit

其實應該未

唔通要疊埋心水topup
點解咁多accelerate

搵我?
cityu chemistry
bu analytical testing
polyu chemical technology
polyu analytical and testing certification

offer神

搵我?

入到其一捐5舊

仲有edit

其實應該未

唔通要疊埋心水topup

巴打幾多gpa
Poly mech 粒edit 制仲係到

搵我?

可能係搵我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞