17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Itc condition 都要3.4....
有無人收到polyu balss

me conditional offer 3.2

congrats

你擺first choice?

絲打你幾多gpa

congrats

絲打你幾多gpa

3.7
原來係BICS出OFFER比我

多謝咁多位

恭喜你
POLYU EIE 位 CK Leung
你幾時派Offer
我就黎頂唔順

冇追post?bye

睇番上個Post見到未派
好在......
有無話實際幾時開始派

今日打左去問 佢話冇咁快要等下

唉,就快頂唔順
Shipping 應該未出
唔見人講有

上星期已經出咗一批
Bonnie 唔鐘意我

congrats

絲打你幾多gpa

3.7

如果你想要city psy嘅我希望你收到再放出黎
有無人收到poly ITC Tech Offer?

你cgpa幾多?1st choice
Sor 琴日都見到你有答但忘記左你啲資料
原來係BICS出OFFER比我

多謝咁多位

幾時interview?
巴打gpa 幾多?

下認真咩 你有offer?
Bonnie 唔鐘意我

可能之後有呢
Shipping 應該未出
唔見人講有

上星期已經出咗一批

I mean first round 之後
收完留位費應該未咁快做野
有冇人有poly mgt yr1 entry offer?

congrats

絲打你幾多gpa

3.7

如果我有city psy我實放balss比你!!
POLYU EIE 位 CK Leung
你幾時派Offer
我就黎頂唔順

冇追post?bye

睇番上個Post見到未派
好在......
有無話實際幾時開始派

今日打左去問 佢話冇咁快要等下

唉,就快頂唔順

其實...我都係
巴打你咩cc同gpa?我係咪問過 但唔記得左sorry

冇edit制有offer
多謝offer god

咩科 幾時in架

Mkt 3月中

絲打教我寫intro

你cgpa幾多?1st choice
Sor 琴日都見到你有答但忘記左你啲資料

cgpa 3.7

下認真咩 你有offer?

岩岩收到 真心未必meet到😂

congrats

絲打你幾多gpa

3.7

如果我有city psy我實放balss比你!!

咁高gpa一定有 offer god 一定要保佑佢有
好撚灰

Btw 收到offer既恭喜你,知你地好開心
但麻煩打返資料,例如咩科,gpa,ielts,面試日期,院校等等
Bonnie 唔鐘意我

可能之後有呢

今日補交左year1 sem1成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞