17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
interview真係代表一切⋯⋯⋯⋯⋯
我真係好想打死自己⋯點解interview表現咁差
有冇人知ielts 後補洗唔洗send email通知返 好驚佢唔睇
有冇人知ielts 後補洗唔洗send email通知返 好驚佢唔睇

最好send
0000前拜拜offer god
Poly Shipping
唔該你
Offer神雖然今晚出offer同你未拎走我個edit掣 但我會等 但我都好想知自己interview衰乜 可能到最後都係睇gpa啦

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

咩科

Balss
想問下有無人收到下個星期city im既interview
幫fd問

city Im 唔係in到星期五咩呢round(好似聽Albert講)

我係city個牌到睇到im in到4月7號喎
所以想問下有無人已經收到下個星期既interview 定係今個星期五先派下個星期果啲

邊到有牌寫到4月7號

一入city轉右行去ac3果到有個牌寫住
Offer神雖然今晚出offer同你未拎走我個edit掣 但我會等 但我都好想知自己interview衰乜 可能到最後都係睇gpa啦

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

咩科

Balss

一齊等

最好send

咁應該send 去邊個email 就咁admission office個個?
offer god BICS plz! ! ! ! ! ! !
City im求求派offer俾我 3.07都有interview我會好好珍惜呢個機會

你3.07有interview?

有呀 雖然唔知點解

上年有人2.9都有offer

但係未n手飯 我好想收到first round offer 雖然知機會唔大 因為我深信大家gpa一定好過我好多

我gpa得3.17 好想有offer
想問下有無人收到下個星期city im既interview
幫fd問

city Im 唔係in到星期五咩呢round(好似聽Albert講)

我係city個牌到睇到im in到4月7號喎
所以想問下有無人已經收到下個星期既interview 定係今個星期五先派下個星期果啲

邊到有牌寫到4月7號

一入city轉右行去ac3果到有個牌寫住

但頭批in嘅 會in咁多日

暫時收到offer嘅都好似爆4

識人cccu 3.8-3.9都有

Cccu 3.8x 都冇 因為dse有4冇take IELTS
City im求求派offer俾我 3.07都有interview我會好好珍惜呢個機會

你3.07有interview?

有呀 雖然唔知點解

上年有人2.9都有offer

im係咪真係會唔收高分

N手飯

好想知呢科收人準則係咩
咁都心中有數呀

咩科

Balss

一齊等

你唔係無左edit掣啦咩

最好send

咁應該send 去邊個email 就咁admission office個個?

求求offer God
疊埋心水等N手飯
幫人問 如果有一科交咗留位費 之後第二科比咗offer佢 佢最後走咗去讀第二科 咁第一科個10k係咪會冇得退??
代拜
Shipping god
Bu ISEM
City ETLM
幫人問 如果有一科交咗留位費 之後第二科比咗offer佢 佢最後走咗去讀第二科 咁第一科個10k係咪會冇得退??

係呀
代拜
Bu ISEM
City ETLM

代拜
Bu ISEM
City ETLM
代拜
Bu ISEM
City ETLM

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞