17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

恭喜哂

我有edit制 但我岩岩收到polyu offer
除左0點以外,poly仲有冇可能係今日內收到offer?

恭喜哂

咩科
BU isem CityU interview god offer god

BU ISEM

Itc condition 都要3.4....

下認真咩 你有offer?

岩岩收到 真心未必meet到😂

你邊個stream?

Mkt

有冇圖睇下 我fashion retailing 仲未有

Condition 3.4 sem gpa?
定cgpa

哇屌竟然係sem 4 gpa 3.4
我無信心wo 第四個sem已經係全hea
收到offer既係會send mail定要自己上去睇?定係同步?

恭喜哂

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信
Btw Edit制都係個參考黎架姐
只要心中所想 offer god就會降臨
點解poly mgt出offer咁撚慢?

定係已經派哂
上個星期好似有人收到

我都未收到
臨訓前一拜offer神
Gap緊year表示好辛苦

恭喜哂

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信

Itc offer 所以大家保持信念就得
non jupas 呢個PO
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

我係yr 1都係咁追

恭喜哂

Itc offer 所以大家保持信念就得

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

我係yr 1都係咁追

我原本冇account
一申請左account就不能自拔
year 1嘅offer係咪多數派一round就派晒?
EDUHK CAC (VA) offer god
BU VA offer god
PolyU Social Design & Adv offer god
TheI adv offer god
CityU CM portfolio god

點解poly mgt出offer咁撚慢?

定係已經派哂
上個星期好似有人收到

我都未收到

巴打報year3?
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

我係yr 1都係咁追

我原本冇account

追到未訓之前都睇 全日係個post到
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

我係yr 1都係咁追

我原本冇account

追到未訓之前都睇 全日係個post到

我決定唔追post,直到派offer為止

你邊個stream?

Mkt

定cgpa

唔係sem4 gpa

你邊個stream?

Mkt

定cgpa

唔係sem4 gpa

識唔識英文
cGPA

你邊個stream?

Mkt

定cgpa

搭單問下 如果只係寫左計graduation/award gpa 而無好似上面特別指明唔係cgpa呢?仲係咪單指計sem gpa?
year 1嘅offer係咪多數派一round就派晒?

應該係感話 得禁少位 好少year one 有多個一個offer所以唔會放翻個位出尼
我都係收唔到offer嘅year one

你邊個stream?

Mkt

定cgpa

搭單問下 如果只係寫左計graduation/award gpa 而無好似上面特別指明唔係cgpa呢?仲係咪單指計sem gpa?

Poly話要agpa係因為poly每科唔同credit所以先指明唔係cgpa
普通asso hkcc每科一樣credit agpa=cgpa

Mkt

定cgpa

Poly話要agpa係因為poly每科唔同credit所以先指明唔係cgpa
普通asso hkcc每科一樣credit agpa=cgpa

多謝解答
真係唔睇就尤自可
一睇就番唔到轉頭
係咁追

我係yr 1都係咁追

Year1追到而家 追撚左年幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞