17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
offer god
hku offer
cu offer
city offer
邊個俾我知nonju再入黎
我第一個阻止佢
唔好浪費時間 唔好浪費心機
唔好浪費父母教育 唔好浪費自己青春
我就係人板
邊個話ugc一定好 !!!!!!!!!

咩 u

我成功去到city既話
一定詳盡同大家分析呢間垃圾
(我都已經係呢間垃圾到做過唔同既位 坐過埋board 真係頂唔順果隻先反枱 )

望同巴打你做到im同學
岩岩發現自己一直冇update gpa比Hku 只係upload 左transcript係application account 係咪玩完

同admission office 單聲
你有之前俾佢in到
我報果d 未派interview

咁仲有冇希望

有冇人試過

情況同你一樣
不過唔洗擔心我前幾日同update左gpa班fd一同收到interview通知
利申:engine

即係我頭先比係email 個link submit返就ok?
我第一個阻止佢
我就係人板

咩 u

我成功去到city既話
(我都已經係呢間垃圾到做過唔同既位 坐過埋board 真係頂唔順果隻先反枱 )

好feel到你嘅激氣
加油吖
岩岩打左去問city mgt,佢唔會再派offer,即係要等n手飯
City mgt offer god
祝其他人收到更好既offer,放翻mgt 出黎

去緊ifc,

等下先,可能有人放呢
試下再入黎呀
你就對唔住你自己
對唔住父母 對唔住納稅人
對唔住呢個社會 對唔住千千萬萬無書讀既小朋友

你唔講邊間人地點知呀
cu offer gid
試下再入黎呀
你就對唔住你自己
對唔住父母 對唔住納稅人
對唔住呢個社會 對唔住千千萬萬無書讀既小朋友

你唔講邊間人地點知呀

得Ling u先咁差姐
我估
手殘
cu offer god
我第一個阻止佢
我就係人板

咩 u

我成功去到city既話

好feel到你嘅激氣
加油吖

我都已經俾左好多機會 好多時間 好有心機去了解
做唔同既位置去服務 成x年時間俾左呢間野
但唔好咁啦 學人八大ugc
你ug shit undergraduate shit就有
位置又垃圾 名又屎 仲日日厄人黎讀
咪扮啦仆街!

日日係到出咩野自己有幾勁幾勁
我三大既朋友次次一望笑到訓係到
打飛機既極致
唔怪得成班人垃圾到咁 日日打飛機邊到有力讀書
到底有咁既垃圾大學 搞到班人垃垃圾圾
定一大班垃圾人入左呢間垃圾 搞到呢到垃垃圾圾

冷靜d,你加油
你起碼都係ugc,係衰d
我frd讀樹大bba,又廢,又壓低gpa,讀得好辛苦都唔過三
我有努力架啦 再咁落去 真係到我會去ifc

巴打加油
間垃圾u真係就黎迫死你咁
一定要im見
頭先打左去poly問
佢話GSCM已經出哂offer
我gpa都唔算話好低但係連test/ interview嘅機會都唔俾我
公平咩
banl呢.................. 究竟幾時有 好驚
Bu offer god
City offer god
岩岩打左去問city mgt,佢唔會再派offer,即係要等n手飯
City mgt offer god
祝其他人收到更好既offer,放翻mgt 出黎

去緊ifc,

等下先,可能有人放呢

唉,n手飯
坐完船,到ifc了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞