17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
boinne 俾offer我好冇
真係好想讀呢科 只不過我唔識得䲫吹就未有offer 唔好咁啦
點解3.4x連city im同mgt既interview都收唔到
多謝offer god
我會履行承諾 ! ! ! 即日起停止食零食同飲熱朱
Polyu itc offer god

Edit制仲係到

Poly ict fashion design god
有冇人收到offer
仲有edit制
多謝offer god 收到bics
訓前拜bu offer god
Offer God 求你賜我offer
以後生生性性做人

收到offer即刻齋戒三個月
Offer god

求比我收到 ugc degree offer
請賜予我Edu language studies year 3 entry ugc degree offer please
如受到此offer 必捐700元 offer god

恭喜哂

我有edit制 但我岩岩收到polyu offer

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信
Btw Edit制都係個參考黎架姐
只要心中所想 offer god就會降臨

Itc offer 所以大家保持信念就得

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing

巴打你好似好想入 會唔會我係同你同一組in

Ageing studies

我是絲打

我有edit制 但我岩岩收到polyu offer

一早有其他巴打講過有offer都可以有edit制 啲人死都唔信
Btw Edit制都係個參考黎架姐
只要心中所想 offer god就會降臨

Itc offer 所以大家保持信念就得

等我沾下巴打啲福氣先
Poly ageing

巴打你好似好想入 會唔會我係同你同一組in

Ageing studies

我是絲打

我係第一日第一組in
Hku 6080 interview god求下您比個 interview我
Poly ITC咩事 呢科嘅mkt stream個con offer 3.4
訓前一拜city im offer god!!!!!!
有冇yr1文科/社科既巴打可以分享下自己有冇interview/offer

year1收到HKU BA offer
利申 space year1
Poly offer god 求下你顯靈啦
求GPA God保佑我順利meet offer

有冇圖睇下 我fashion retailing 仲未有

Condition 3.4 sem gpa?
定cgpa

哇屌竟然係sem 4 gpa 3.4
我無信心wo 第四個sem已經係全hea

唔係sem4 gpa

識唔識英文
cGPA

搞到我好亂...
當我英文廢,佢唔係寫明not cumulative GPA咩?

因為讀完會有4個sem既cgpa 亦都會有個ggpa 佢會提走兩科你考得最差既subject 再計個cgpa 即係話你既ggpa會高過你cgpa 我地學校係咁啦 唔知你地係咪
Cie慘過狗。滿分得四 人地4.5 我地過3都好難

唔關事喎 可以除返開姐 何況CIE本身就廢
Interview God
HKU A&F
CityU Fin
BU Fin

Offer God
PolyU A&F
CityU Banl
CityU Acct
CityU IM

收到offer 即捐一千
polyu nursing offer god
hku nursing offer god

都已經讀咗asso兩年 都仲覺得hkcc係著數嘅話 睇嚟仲係唔清楚個玩法

都已經讀咗asso兩年 都仲覺得hkcc係著數嘅話 睇嚟仲係唔清楚個玩法

可以除返開既姐 CIE GPA/4 x4.5 你都可以4.5滿分
利申臥龍崗副學士生

到底要講幾多次
4.5分滿分唔會着數啲
呢到有冇人係報polyu BDLCC year 1
想問有冇offer

我有報但無offer

我都係 絲打幾多gpa?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞