17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下city IM幾時到先派offer

求下offer god賞賜下
有冇巴打in完GBSM可以分享下點樣in
Year1 entry
City ppp
Poly spa
Bu socsci
Offer god
諗緊打唔打去poly Shipping
問下幾時再派offer
希望多人reject

cu offer god
CU GERONTOLOGY已派1st conditional offer
多謝cu offer god
仲有2nd round interview 個啲要努力呀,
我會考慮要唔要

拜下poly ageing 同bu gis 先

congrats 我想問 cu 同 poly 老人學洗唔洗interview

兩科都要
Cu有埋2nd in
但我冇收到2nd in 就收左
再一次多謝offer god,我呢啲垃圾都有u讀真係上天對我既眷顧 自問gpa好低但interview都做左好多好多準備
希望人人有u入

介唔介意講下cgpa ?

我Gpa好低 講出黎驚大家笑柒我
岩岩好過3多dddddddddd............
真係靠interview贏
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打
Year 1出左offer?
1001前又拜bu isem offer god
Gpa god
阿門
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
Shipping 同 GSCM
一個巴絲打都收唔到
CU GERONTOLOGY已派1st conditional offer
我會考慮要唔要

congrats 我想問 cu 同 poly 老人學洗唔洗interview

兩科都要
Cu有埋2nd in
再一次多謝offer god,我呢啲垃圾都有u讀真係上天對我既眷顧 自問gpa好低但interview都做左好多好多準備
希望人人有u入

嘩,咁絲打睇黎真係in得好好
我會考慮要唔要

兩科都要
Cu有埋2nd in
希望人人有u入

介唔介意講下 interview 嘅詳情
收到CityU marketing真係好開心
唔會要CityU management
會放出黎
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

緊係冇
好想知點解自己會冇offer
我會考慮要唔要

兩科都要
Cu有埋2nd in
希望人人有u入

嘩,咁絲打睇黎真係in得好好

絲打介唔介意講埋咩cc 咩科
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

緊係冇
好想知點解自己會冇offer

等緊n手飯
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯
幫我同男朋友拜City IM offer god
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

話說year one 都有n手加咩?
Social work

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

話說year one 都有n手加咩?

我year 2
朋友岩岩收到cu 老人offer
cgpa 3.4x

係咪unconditional offer?

conditional offer, 3.0
問下幾時再派offer
希望多人reject

巴打

好似話出曬啦
一個巴絲打都收唔到

我都要等n手飯

我都想知自己點解冇
自問真係in得唔錯

You are not alone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞