17/18學年Non-jupas &副學士專區(36) offer god 顯靈

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
收到HKU BSS
又諗住揀PPA的巴絲可以做個朋友嗎

https://t.me/politician2017

"There is no Telegram account with this username"

召喚 政棍 巴打
岩岩打左去問city mgt,佢唔會再派offer,即係要等n手飯
City mgt offer god
祝其他人收到更好既offer,放翻mgt 出黎
岩岩發現自己一直冇update gpa比Hku 只係upload 左transcript係application account 係咪玩完
BU/CU History interview/offer god

好大壓力啊……
科科出埋offer,自己interview都未出,BU in progress 由2月in到依家都未出 等唔切5月啦
OFFER GOD
求你保佑我best fd city acct同poly acct有offer
求你保佑我best fd女朋友有city banl offer
佢地收到offer[red]我唔捐五百[red]

我會捐五百

岩岩發現自己一直冇update gpa比Hku 只係upload 左transcript係application account 係咪玩完

同admission office 單聲
你有之前俾佢in到
我報果d 未派interview

你有之前俾佢in到

咁仲有冇希望
OFFER GOD
求你保佑我best fd city acct同poly acct有offer
求你保佑我best fd女朋友有city banl offer
佢地收到offer我唔捐五百

我會捐五百

岩岩打左去問city mgt,佢唔會再派offer,即係要等n手飯
City mgt offer god
祝其他人收到更好既offer,放翻mgt 出黎

去緊ifc,

你有之前俾佢in到

咁仲有冇希望

有冇人試過
邊個俾我知nonju再入黎
我第一個阻止佢
唔好浪費時間 唔好浪費心機
唔好浪費父母教育 唔好浪費自己青春
我就係人板
邊個話ugc一定好 !!!!!!!!!

咩 u
我第一個阻止佢
我就係人板

我第一個阻止佢
我就係人板

咩 u

lu

add oil
等offer等到好辛苦吖

你有之前俾佢in到

咁仲有冇希望

有冇人試過

情況同你一樣
不過唔洗擔心我前幾日同update左gpa班fd一同收到interview通知
利申:engine
拜拜先
Poly Shipping
BU ISEM
City ELTM
唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞